Moderna obitelj

J.Lo, Ben Affleck i Jennifer Garner na istom mjestu: Sreli se na školskoj predstavi

Jennifer Lopez i Ben Affleck uspjeli su povezati svoje obitelji u jednu ogromnu skladnu cjelinu. Njihova djeca se vole družiti, zajedno putuju, a sad čak i žive zajedno.

Jennifer Lopez, Jennifer Garner i Ben Affleck s većinom njihove djece okupili su se zbog školske priredbe. Obitelj koja može poslužiti kao školski primjer kako bi se partneri trebali ponašati i odgajati djecu nakon razlaza, ponovno je pokazala da je jača nego ikad.

Seraphina, 14-godišnja kći Bena Afflecka i Jennifer Garner nastupala je u školskom mjuziklu, a takav događaj se u njihovoj obitelji ne propušta. Osim roditelja nastup su došli pogledati njena starija sestra Violet (19) kao i mlađi brat Samuel (10). Školsku priredbu nije propustila ni ponosna baka Christopher Anne Boldt, Benova majka.

image

Jennifer Garner stigla je s Violet i Samuelom

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U školu je stigla i Affleckova supruga Jennifer Lopez, a s njom je bila i njena kći Emme, koja je Seraphinina vršnjakinja. Dvije polusestre su se povezale više nego ostala djeca, a prijateljstvo su razvile čim su se upoznale, u nekoliko navrata ispričali su njihovi roditelji.

Garner je u školu došla s Violet i Samuelom, odjevena u casual, zimsku kombinaciju - sivu vestu, traperice i tenisice.

image

Ben Affleck i kći Jennifer Lopez Emme

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Lopez je stigla zagrljena s Emmom, u stylish zelenoj dolčeviti, trapez trapericama i neizostavnim cipelama na visoku petu. Ponosni tata bio je u crnoj kombinaciji ležernijeg tipa. Ovo je bio prvi zajednički izlazak cijele obitelji otkako su se Affleck i Lopez vjenčali u Las Vegasu u srpnju prošle godine.

Affleck i Garner troje su djece dobili u razdoblju od 2005. do 2012. godine, prije nego su se razišli. Garner je zatražila razvod 2017., a finaliziran je iduće godine. U međuvremenu je glumica s poslovnjakom Johnom Millerom bila u vezi s prekidima, dok je Affleck hodao s Lindsay Shookus i Anom de Armas prije nego se pomirio sa svojom ljubavi iz mladosti - Jennifer Lopez.

image

Jennifer Lopez sa svekrvom i kćeri Emme

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ona je pak nakon razlaza s Affleckom ranih 2000. sklopila brak s Marcom Anthonyjem, s kojim je dobila blizance Maxa i Emmu. Par se razišao davne 2011., no kad je u pitanju odgoj djece ostali su bliski .

Jennifer Lopez za svog supruga Bena i njegovu bivšu suprugu jednom je prilikom izjavila da su "nevjerojatan tim za zajedničko roditeljstvo", a latino diva nije štedjela komplimente ni za svog bivšeg partnera.

image

Seraphina i Emme jako su se povezale

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Jedni za druge imaju samo riječi hvale na društvenim mrežama i u intervjuima, a sada su pokazali kako to izgleda u praksi. Svi se okupe da bi podržali jedno od svoje djece, a tu se vide samo nasmijana dječja lica, bez imalo straha da zagrle "maćehu" ili "očuha" pred drugim roditeljem - a takve scene govore same za sebe.

Linker
18. travanj 2024 15:30