STIGAO U TENKU

Ima li boljeg stručnjaka za akciju? Arnold Schwarzenegger dobio posao na Netflixu

Novi posao najavio je vožnjom do Netflixovog sjedišta u svom tenku, oldtimeru iz Drugog svjetskog rata kojeg je dao dopremiti iz Austrije.

Pokazalo se da Netflixov trodijelni dokumentarac "Arnold" te akcijska serija "Fubar" nisu jedina suradnja Arnolda Schwarzeneggera sa streaming divom. Sklopio je još jedan poslovni dogovor, a najavio ga je na samo njemu svojstven način. Dovezao se, naime, ispred Netflixovog sjedišta u Kaliforniji u vojnom tenku M47 Patton i pritom pregazio Mercedes parkiran ispred zdanja. Taj mali nestašluk prouzročen pravim tenkom u Netflixu će mu sigurno oprostiti jer je ovih dana postao njihov direktor zadužen za oblikovanje akcijskog sadržaja, piše Business Insider.

image

Novi posao akcijske zvijezde

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Nije poznato koliku će plaću primati, no bivši guverner Kalifornije rekao je izlazeći iz svog vojnog "teškaša" dopremljenog iz Austrije, da nitko ne voli akciju kao on.

Snimio je na desetke akcijskih filmova i vjeruje da je kvalificiran za novi posao. Štoviše, već se bacio "u vatru". U svom promotivnom videozapisu reklamira novu Netflixovu liniju na kojoj će se emitirati akcijski filmovi i serije, uključujući "Extraction 2" i "The Witcher Season 3", a kao posebna poslastica najavljuje se njegova akcijska serija "Fubar", čije prikazivanje počinje 25. svibnja. U videu je dodao da radi "24 sata na dan" kako bi publici pružio" najveću akciju na svijetu", a na ponovljeni upit začuđenih novinara da li se stvarno dovezao u pravom tenku pred Netflixovo sjedište, sedamdesetpetogodišnjak je ponosno izjavio: "Naravno da jesam. Nisam htio dopustiti da se netko drugi tako zabavlja".

Linker
25. travanj 2024 03:54