influencerica

Ima 17 milijuna pratitelja: Tko je Mirta Miler koja je ispala iz ‘Masked Singera‘?

Mirta Miler je influencerica i tiktokerica poznatija kao mimiermakeup.

Ispod maske Jokera skrivala se influencerica Mirta Miler! "Bilo je ovo jako znojno iskustvo", komentirala je nakon ispadanja! "Mislim da su me ljudi prepoznali po glasu", rekla je Mirta. "Znala sam da je poker ključna informacija, ali otišla sam u krivo smjeru", rekla je panelistica Antonija Blaće i kroz smijeh dodala da je zaslužila barem pola boda u borbi za trofej Zlatno uho.

U borbi za opstanak Mirta je pjevala u dvoboju s Panterom, koja ju je u konačnici porazila nakon što je sjajno izvela hit ‘Frka‘ grupe Nipplepeople. Dok su za Mirtu panelisti mislili da je Mojmira Pastorčić, Sonja Kovač i Ivana Knoll, za Panteru ni sami nisu sigurni što misliti.

Mirta Miler je influencerica i tiktokerica poznatija kao mimiermakeup. Društvenim mrežama bavi se nekoliko godina, a poznata je po objavljivanju sadržaja vezanih uz modu i make-up. Ima 17 milijuna pratitelja na TikToku, uz dodatnih milijun pratitelja na Instagramu.

@mimiermakeup Replying to @everyonesfavmikayla ♬ reminder the weeknd - xxtristanxo

Prije uspjeha na društvenim mrežama radila je u banci. U travnju prošle godine sa svojim je fanovima podijelila da je njena petogodišnja veza došla svom kraju. Nije htjela previše pričati o tome što se dogodilo, ali je željela biti otvorena jer zna da bi dobila brojna pitanja o tome gdje je dečko i zašto se više ne pojavljuje u njenim videima.

Osim što svojim fanovima prikazuje koje je transformacije moguće postići make-upom, ona ih redovito iznenađuje novom bojom kose. Tako je ova prirodna brineta samo u 2022. godini promijenila nekoliko boja kose.

Otvoreno je govorila i o svojim estetskim korekcijama. Tako je otkrila da je stavila filere u usne te je povećala grudi nakon što je izgubila na težini.

Linker
05. ožujak 2024 19:20