SASVIM OTVORENO

Ida Prester bez dlake na jeziku: ‘Džaba peglate bore, patite se dijetama‘

Poznata glazbenica i voditeljica iskreno je progovorila o godinama na društvenim mrežama te simpatičnom objavom nasmijala i zamislila svoje pratitelje.

Pjevačica i voditeljica Ida Prester na Instagram profilu često dijeli trenutke iz privatnog života, a ovog puta dotaknula se godina potaknuta pjevačicom i zumba instruktoricom Marinom Perazić. Naime, tijekom nastupa na Offline festivalu u Opatiji, Perazić se očigledno dobro zabavljala na podiju te je u jednom trenutku podigla nogu visoko u zrak, dok je Prester taj trenutak zabilježila kamerom i postavila na društvene mreže.

"Ova žena sinoć. O tom vam ja pričam ljudi. Duh ne stari. Džaba peglate bore, patite se dijetama... mladost je u srcu", započela je Prester te dodala: "Šezdesete nikad nisu izgledale tako sjajno kao na ovoj fotki".

"Marina, hvala puno na gostovanju, dodala si sparkle našem nastupu sinoć", poručila je Prester na kraju.

"Totalni respekt Marini", "Prava je ikona", "Žena kraljica", "Wow, kakav miks, Marina za uzor, a tebe već dovoljno hvalimo", samo su neki od komentara pratitelja.

"Divim se tvojoj ‘normali‘, predivna je ta tvoja jednostavnost u svemu", uputila je jedna obožavateljica riječi hvale Prester, a pjevačici Perezić poručila je: "Vama godine ne mogu ništa."

Podsjetimo, Prester je jednom prilikom za Gloria.hr sasvim iskreno progovorila o prihvaćanju sebe te objasnila kako je potpuno preokrenula svoju filozofiju i viđenje sebe s godinama.

"Danas imam bore, grbicu na nosu i razne nesavršenosti, ali ih se ne sramim, ni ne brišem. Zavoljela sam kameru, objektiv mi je postao prijatelj. A samopouzdanje dolazi uz izražajnost, osmijeh i par malih trikova. Koristim vrlo malo šminke. Najvažnija je lagana podloga koja paše uz moj bijeli ten, pinkica ruža i gotovo ništa drugo", objasnila je.

Voditeljica i glazbenica udala se i dobila dva sina, Roka i Rija, s Ivanom Peševskim, zbog kojeg se svojedobno preselila u Beograd. Ovaj par tijekom 2020. spakirao je kofere i iz Beograda preselio u Zagreb, a po svemu sudeći Prester odlično ide i na profesionalnom putu budući da se posvetila karijeri.

Linker
23. travanj 2024 11:44