Hugh Jackman

 KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK
Top forma

Holivudski ljepotan nakon razvoda ponovno u akciji: Hvali se mišićima i navodno ljubi kolegicu

Australski glumac s njujorškom adresom Hugh Jackman nakon 27 godina braka razveo od supruge, a trenutačno se sprema ulogu Wolverina u filmu "Deadpool 3".

Australski glumac s njujorškom adresom Hugh Jackman nakon 27 godina braka razveo od supruge, a trenutačno se sprema ulogu Wolverina u filmu "Deadpool 3".

Da je gluma zahtjevan posao, koji ne iziskuje samo mentalni i intelektualni napor, nego i mnogo fizičke vježbe pokazuje i primjer 55-godišnjeg holivudskog ljepotana Hugha Jackmana. Australski glumac s njujorškom adresom u jesen 2023. nakon 27 godina braka razveo se od supruge Deborre Lee-Furness, a početkom godine ponovno se punom parom bacio na posao. Ovih dana u teretani bilda bicepse, tricepse i ostalu muskulaturu kako bi što spremniji dočekao snimanje trećeg nastavka akcijskog spektakla "Deadpool 3" u kojem igra superheroja Wolverina, a čija je svjetska premijera zakazana 26. srpnja 2024. godine.

image

Hugh Jackman i Sutton Foster na gala večeri Actors Fund u New Yorku 2022.

KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK

"Nema odmora, dan bez vježbanja u ovoj fazi za mene ne postoji", napisao je glumac u objavi uz snimku na kojoj pokazuje kako vježba u teretani uz hashtag #ponovnowolverine.

"Godine vježbanja i znojenja su se isplatile", "Izgledaš kao milijun dolara", "Ne mogu vjerovati da netko može izgledati tako u 56.-oj", "Kakvi mišići!"..., pišu mu obožavateljice u komentarima, a glumac zasad ne želi komentirati tračeve iz krugova na Broadwayu da je njegovom braku presudila ljubav rođena na sceni s kolegicom Sutton Foster, koja mu je bila partnerica u nagrađivanom mjuziklu "The Music Man".

image

Hugh Jackman s bivšom suprugom Deborrom-Lee Furness na lanjskoj MET Gali

DNPHOTOGRAPHY/ABACA/SHUTTERSTOCK

"Njihova veza je javna tajna na Broadwayu", govore upućeni, no Hugh Jackman i Sutton Foster te glasine ne žele niti potvrditi, niti opovrgnuti. Kako god, Hugh Jackman u "Deadpoolu 3" će imati izvrsno društvo, jer su njegovi kolege Ryan Reynolds i Patrick Stewart još ljetos potvrdili da su prihvatili snimanje trećeg dijela popularnog filmskog serijala. A lik Marvelovog superheroja Wolverina, kako je poznato, obilježio je Jackmanovu karijeru: na velikom platnu odigrao ga je devet puta, a kao Wolverine je debitirao 2000. u "X-menu". Lani je objavljeno kako se Hugh Jackman uz filmske i kazališne projekte posvetio i pisanju memoara u kojima će opisati svoj uspon do vrha Hollywooda i objasniti sve svoje najvažnije profesionalne i privatne odluke.

image

Hugh Jackman i Sutton Foster na dojeli nagrada Tony

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 12:44