Odnedavno plavuša

Holivudska princeza blistala u ružičastoj haljini uz dečka, sina glazbenog velikana

Britanska glumica na premijeru novog filma Enola Holmes dovela je dečka Jake Bongiovija, sina američke rock zvijezde Jon Bon Jovija koji mu nalikuje kao jaje jajetu.

Britanska glumica Millie Bobby Brown uspješno opovrgava klišej prema kojem žene paralelno s promjenom boje kose ili frizure, mijenjaju i dečka. Donedavno tamnokosa zvijezda serije "Stranger Things" po novom je plavuša ali njezin dragi, Jake Bongiovi, sve joj je važniji oslonac i podrška. Posebno u situacijama koje zahtijevaju strpljenje, poput poziranja na crvenom tepihu.

Upravo ju je sin rock zvijezde Jon Bon Jovija pratio na premijeru dugo očekivanog filma Enola Holmes u kojem Millie ima naslovnu ulogu. Pojavili su se s rukom u ruci, strpljivo se namještali kako bi ih fotografi zamolili, a s vremenom na vrijeme pogledali bi jedno drugo kao da žele poručiti:" Izdrži još malo..."

Čini se da jednogodišnja veza mladog para nije prolazna romansa već sve ozbiljnija ljubav od koje oboje mnogo očekuju. Mladi aktivist (Jake se zalaže za strožu regulaciju prava nošenja oružja) također se bavi glumom i paralelno studira na njujorškom sveučilištu Syracuse. Gdje god se pojavi kažu da je isti otac.

image

Britanska glumica s kolegom Henryjem Cavillom i ekipom ‘ Enole Holmes‘.

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Za posebnu večer, dejt na premijeri filma, izabrao je klasičan smoking dok je njegova djevojka izabrala efektnu ružičastu kreaciju tursko-britanske dizajnerice Dilare Findikoglu, piše People. Pritom je pokazala svoje tetovaže: ime bake Ruth koja je odigrala važnu ulogu u njezinom životu te cvjetovi na lijevoj strani leđa.

Sve uspješnija glumica afirmirala se u fantastičnom žanru, ulogama u blockbusteru Godzilla te u hit seriji Stranger Things, no novim filmom pokazala je da joj odgovaraju i akcijske heroine kakva je Enola Holmes, pronicljiva i pustolovna mlađa sestra slavnog detektiva Sherlocka. Prikazivanje u kinima počinje 4. studenog, a nakon premijere na Netflixu prije gotovo dvije godine, film je dobio dobre kritike i postao jedan od najgledanijih originalnih dugometražnih projekata streaming diva: u prva četiri tjedna imao je 76 milijuna pregleda pa ne čudi što je najavljeno snimanje nastavka.

Linker
23. travanj 2024 10:43