POVRIJEDIO RAME

Goran Bregović pao s motora u Parizu

Glazbenik je s ‘Orkestrom za vjenčanja i sahrane‘ trebao 26., 29. i 30. listopada nastupiti u dva meksička grada, no otkazao je nastupe jer mu je imobilizirana ruka.

Glazbenik Goran Bregović u Parizu je pao s motora i povrijedio rame, ispričao je izvor blizak obitelji Bregović za portal Nova.rs. Nekadašnji frontmen grupe Bijelo Dugme zbog ozlijede je morao otkazati koncerte zakazane za kraj prošlog mjeseca.

Izvor je ispričao kako je Bregović pao s Vespe te da mu je trenutačno imobilizirana ruka. Goran Bregović i ‘Orkestar za vjenčanja i sahrane‘ trebali su 26., 29. i 30. listopada nastupiti u gradovima Guanajuatu i Mexico Cityju u Meksiku.

Podsjećamo, Bregović je sličnu ozljedu imao 2008. godine, kada je pao s višnje u dvorištu svoje kuće u elitnom beogradskom naselju Senjak.

Tada je prilikom branja višanja pao s visine od četiri metra, a mediji su tada izvijestili da mu je slomljen lumbalni pršljen. Bregovićevi su asistenti pozvali hitnu pomoć, a glazbenik je bio pri svijesti iako vidno šokiran. Hitna ga je odvezla u Urgentni centar u Beogradu, gdje je operiran jer mu je dio slomljenog kralješka ugrožavao leđnu moždinu.

Linker
20. travanj 2024 05:20