Stigla prinova

Glumac Miloš Biković postao otac! Sretnu vijest potvrdio je simpatičnom objavom

Poznati srpski glumac Miloš Biković nedavno je potvrdio zaruke sa svojom partnericom Ivanom Malić s kojom je sada dobio i prvo dijete.

Srpski glumac Miloš Biković postao je otac. Kako prenose srpski mediji, zvijezda filmske akcijske uspješnice ‘‘Južni vetar‘‘ i njegova zaručnica Ivana Malić dobili su sina. Pravnica je dječaka rodila u privatnoj bolnici u Beogradu, a sretnu vijest o prinovi glumac je simpatičnom objavom potvrdio i svojim pratiteljima na Instagramu i to crtežom tročlane obitelji.

Biković je ranije je u emisiji ‘‘PopTok‘‘ autora i voditelja Pera Jovovića pričao o očinstvu. ‘‘Pročitao sam da nitko nikada nije zažalio zbog novog života, samo što nisi ranije postao roditelj. Mi mislimo da prvo treba odrasti da bismo dobili dijete, ali to je zabluda, prvo dobiješ dijete pa odrasteš. Tek tada živiš za nekog drugog‘‘, rekao je. Također je izjavio kako će sa svojom obitelji živjeti na relaciji Beograd - Moskva.

‘‘Planiram maltretirati obitelj avionom, tamo ovamo. Moj život je moj život. Ne mogu se odreći nekih stvari koje sam stvarao cijeli život, gledat ću kako da im pomognem, ali ne mogu zaustaviti svoj život, ne mogu se odreći svega, poludio bih. Djeci lud otac ne treba. Treba naći neki balans‘‘, rekao je Biković.

Podsjetimo, Biković je krajem prošle godine otkrio i da se zaručio s Ivanom. 35-godišnji glumac koji je izgradio karijeru i u Rusiji, inače izbjegava komentirati svoj privatni život, no tog je puta učinio iznimku i potvrdio da će uskoro izreći sudbonosno ‘‘da‘‘ te stati pred oltar.

‘‘Da, istina je. Zaručili smo se ovo ljeto‘‘, priznao je Biković krajem 2023. za portal Blic.rs. Za atraktivnu pravnicu odabrao je prsten sa skupocjenim kamenom kojim se Ivana pohvalila na društvenim mrežama. Nedugo nakon vijesti o zarukama, par je potvrdio kako će dobiti i prvu bebu.

Linker
19. travanj 2024 00:04