težak život

Georgina se požalila: ‘Našu djecu tuku u Saudijskoj Arabiji. Plaču kod kuće‘

Život u Saudijskoj Arabiji težak je za cijelu obitelj.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez i njihova djeca odnedavno žive u Saudijskoj Arabiji, gdje nogometaš igra za Al Nassr i zarađuje 200 milijuna eura godišnje, a sudeći po intervjuu koji je partnerica slavnog nogometaša dala španjolskom Telemundu, tamo se ne osjećaju najbolje.

Georgina je priznala da njihovu djecu u školi zlostavljaju, čak i fizički. "Postoje trenuci u školi kada ih djeca udare, a oni se ne brane", započela je pa dodala: "Neki dan mi je jedno dijete došlo kući i počelo plakati. Pitala sam što se dogodilo, a dobila sam odgovor: ‘Udarilo me dijete.‘ Pitala sam ga: ‘Zar ne znaš kako se obraniti?‘"

Ni sama Georgina nije se još naviknula na pravila koja vladaju u Saudijskoj Arabiji pa je nedavno na večeru sa zaručnikom došla u kratkoj suknji, zbog čega joj prijeti novčana kazna. U Saudijskoj Arabiji vlada šerijat i žene moraju pokriti cijelo tijelo te izbjegavati prozirnu ili pripijenu odjeću. U javnosti se nosi abaja, tradicionalna duga tunika tamne boje.

Nedavno je pak krenula dugoočekivana druga sezona Netflixove reality serije "Soy Georgina" u kojoj Ronaldova zaručnica otkriva svoj privatni život.

Ronalda je upoznala sasvim slučajno, dok je bila prodavačica u jednom butiku u koji je on ušetao, a život joj se od tada u potpunosti promijenio. Danas je Georgina jedna od najpoznatijih manekenki, a njena veza s Ronaldom tema je velikog broja tabloida.

"Cristiano je odličan otac i partner, boljeg nisam mogla ni sanjati", otkrila je u prošloj sezoni.

"Ne kuha, ali nakon svega što radi zaslužuje da ga na stolu dočeka jelo pripremljeno s puno ljubavi. Imamo kuhara, ali ponekad kuham i ja. Kada nije kod kuće priuštim si neka jela koja on ili ne voli ili ne konzumira. Istina je da ponekad pojede pizzu, no to je jednom tjedno nakon čega naporno vježba. Volim ga iznenaditi jelom koje voli, no ipak svi se možemo najesti kada ga nema pa ponekad svi jedva čekamo da ode", ispričala je.

Linker
18. travanj 2024 21:47