Užasnuti tata

George Clooney potpuno iskren: Kada sam saznao da ću dobiti blizance - prestravio sam se

Slavni glumac otvoreno je progovorio zbog čega se prestrašio kada je doktor njemu i njegovoj supruzi Amal rekao da čekaju blizance te koja je najveća greška koju su napravili u njihovom odgoju.

Za nedavnog gostovanja u talk showu kod kolegice Drew Barrymore, George Clooney otvoreno je progovorio o roditeljstvu. Iako mu to nije prvi put, sada je otkrio kako se osjećao kada je saznao da će on i njegova supruga Amal postati roditelji blizanaca.

‘‘To nije bio dio našeg plana. Kada je Amal bila trudna 12 tjedana otišli smo na ultrazvuk i onda je doktor rekao - dječak je. Pa za sekundu - i djevojčica. Ja sam uzviknuo - Štoo!? Bila mi je to čista katastrofa. Pomislio sam - on mora da se šali‘‘, kazao je glumac i priznao kako je u tom trenutku bio prestravljen. A na pitanje što ga je toliko prestravilo, priznao je "Pa, imao sam 56 godina i to mi je jednostavno zvučalo zastrašujuće. Naravno sada ih ne bih mijenjao za cijeli svijet, ali tada…"

image

Glumac se iznenadio kada su im rekli da čekaju blizance

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

O roditeljstvu u zrelim godinama progovorio je i prije nekoliko tjedana u showu ‘‘Today‘‘ s voditeljicom Hodom Kotb u kojem je s njim bila i Julia Roberts promovirajući njihov film ‘‘Ticket to Paradise‘‘.

Voditeljica je naime, isto kasno postala mama pa je priznala da se ‘‘ponekad uplaši" razmišljajući o prekretnicama za koje se nada da će vidjeti u životima svoje djece, a i o onima za koje se boji da neće. Pa je pitala Clooneya razmišlja li on ikada o takvim stvarima.

image

Kako svake godine ljetuju u Clooneyevoj vili na Lago di Como, tako su im djeca progovorila talijanski

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Ne. Nekako mi se sviđa ideja da budem izvan toga kada moja kćer počne izlaziti i doma dovoditi dečke. Ono, tata dođi da te upoznam s mojim dečkom. On je bubnjar u jednom bendu", našalio se.

George Clooney i odvjetnica Amal imaju petogodišnje blizance Ellu i Alexandera, a ponosni tata se pohvalio kako mu djeca osim engleskog, tečno govore francuski i talijanski.

"Učili smo ih talijanski", objasnio je. "Ali mi ne govorimo talijanski. Dakle, naoružali smo ih jezikom kojim nam mogu nauditi jer ne znamo što govore", komentirao je duhoviti Clooney. ‘‘Ja ne govorim talijanski. Pa ja sam iz Kentuckyja, engleski je moj drugi jezik", nasmijao je sve u studiju.

Linker
15. travanj 2024 19:22