Pa on je neumoran

Gdje mu je kraj: Nakon devetog, bivši muž Mariah Carey čeka još dvoje djece

Prije manje od dva mjeseca dobio je djevojčicu, a nakon malene koja je rođena ovaj tjedan, sad još čeka deseto i jedanaesto dijete.

Nick Cannon je dobio deveto dijete. Komičar, u svijetu najviše poznat po braku s Mariah Carey, dobio je djevojčicu Onyx Ice Cole Cannon s modelom LaNishom Cole.

"Još jednom ostao sam zapanjen božanstvenim ženstvenošću. Bog je meni i Lanishai dao privilegiju da udomimo anđela na zemlji. Zaklinjem se da ću štititi, skrbiti, voditi i voljeti ovo dijete najbolje što mogu", napisao je ponosni 41-godišnjak samo nekoliko trenutaka nakon rođenja malene.

"Učimo toliko toga od tih anđela koje zovemo djecom. Učim da nije problem ograničeno vrijeme koje imam na ovom svijetu, nego ograničena količina ljubavi. Obećajem da ću voljeti ovu malenu djevojčicu svim svojim srcem, bez obzira na to što itko kaže", dodao je Nick Cannon.

Majka malene, kojoj je ovo prvo dijete, također je podijelila sliku svoje kćeri na Instagramu, kao i sladak video u kojem se vidi da se tata smješka svojoj djevojčici.

Cannon ima još osmero djece, 11-godišnje blizance Monroe i Moroccana s Mariah Carey, sina Goldena Sagona (5) i kći Powerful Queen staru 19 mjeseci s modelom Brittany Bell - koja je trudna s njihovim trećim djetetom. Cannon ima još jedne blizance, sinove Ziona i Zilliona, stare 15 mjeseci, s bivšom radijskom voditeljicom Abby De La Rosa. I ona je opet trudna, čekaju njihovo treće dijete koje se treba roditi ove jeseni.

Uz svu tu djecu Cannon je nedavno dobio i sina Legendary Love. Malenog je prije 10 tjedana rodila manekenka Bre Tiesi. Uz to imao je i sina s Alyssom Scott, no dječak Zen, preminuo je s pet mjeseci u prosincu 2021.

Linker
19. travanj 2024 18:29