Tihana Lazović Trifunović

 TIHANA LAZOVIĆ TRIFUNOVIĆ/INSTAGRAM
Sezona odmora

Gdje ljetuju poznati Hrvati? Apsolutni hit su južnodalmatinski otoci

Brač, Hvar, Korčula i Vis privlače i poznate i nepoznate, kako i ne bi kad je ljeto tamo najintenzivnije i najdulje traje. Odmor na otocima potražile su Nataša Janjić Medančić, Tihana Lazović Trifunović, Nina Badrić...

Brač, Hvar, Korčula i Vis privlače i poznate i nepoznate, kako i ne bi kad je ljeto tamo najintenzivnije i najdulje traje. Odmor na otocima potražile su Nataša Janjić Medančić, Tihana Lazović Trifunović, Nina Badrić...

Ljeto je u punoj snazi, kao i sezona godišnjih odmora, pa su se i mnoge naše poznate osobe uputile na svoja omiljena odredišta ili pak otkrivaju neka nova zanimljiva mjesta. Među našim glumcima i glazbenicima osobito su popularni južnodalmatinski otoci, što nije nimalo neobično, jer ljeto je tamo najintenzivnije i najdulje traje. Glumici Nataši Janjić Medančić, rođenoj Splićanki, koja se odmara sa suprugom, liječnikom Nenadom Medančićem, i dvoje djece, baza za odmor je Sutivan na Braču, a kako je objavila na Instagramu, nakratko su pobjegli na Vis i u samo dan i pol doživjeli čaroliju. „Posjetili prijatelje, jeli kao kraljevi, smijali se do suza, upili svu ljepotu i dobrotu i vratili se u mir. Osjećaj je kao da smo bili pet dana”, napisala je Nataša, otkrivajući i da je uživala u avanturi na skuterima, koje inače ne voli, ali na Visu su joj bili osvježenje.

S Brača se javila i glumica Anja Šovagović Despot, koja je prisustvovala otvorenju Bračkog filmskog festivala u Supetru, a nije isključeno ni da na Brač dođe glumica Tihana Lazović Trifunović koju nakon pulske premijere filma „Samo kad se smijem” ne drži mjesto, pa mijenja lokacije na našoj prekrasnoj obali. Sa suprugom Branislavom Trifunovićem bila je u rodnom Zadru, uslijedile su objave s Lopuda, a najnovije su objave s Korčule, iz Vele Luke. Između ostaloga, možemo vidjeti Tihanu i kako na plaži vježba jogu, a svi su se pratitelji složili da vježba i izgleda odlično.

image

Tihana Lazović Trifunović

TIHANA LAZOVIĆ TRIFUNOVIĆ/INSTAGRAM

Na Braču kuću ima i Danijela Dvornik, u kojoj joj se, nakon potvrde o razvodu od supruga Charlesa Pearcea, pridružila kći Ella Dvornik s kćerima. U kuću su odlučile pustiti samo dobro raspoloženje, pa su objavile veseli video iz kuhinje praćen glazbom iz crtića „A je to”, a nona Danijela uživala je u trenucima s unučicama.

Sjeverni Jadran radije bira pjevačica Maja Šuput koja sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom trenutno boravi u resortu u Poreču. Ondje su iskušali različite zabavne atrakcije, a posebno ih je razveselio krug „autom po vodi”, odnosno vožnja jet carom. Nenad je uživao upravljajući neobičnim plovilom, Maja je veselo mahala sa suvozačkog mjesta i, ako je suditi po izrazima lica, bilo im je zabavnije nego malom Bloomu koji je pomalo sumnjičavo mjerkao plovilo i more oko njega.

image

Maja i Bloom na odmoru

MAJA ŠUPUT/INSTAGRAM

U obiteljskoj kući u Skradinu dane odmora u društvu članova obitelji i prijatelja provodi voditeljica Tatjana Jurić. Nije se na društvenim mrežama pohvalila senzacionalnim događajima, nego činjenicom da je oprala cijelu kuću, što do prije osam mjeseci, kada je operacijom riješila herniju diska, nije mogla ni zamisliti.

U vlastitoj se nekretnini, nešto južnije, na Hvaru, smjestila i pjevačica Nina Badrić. Uživa u lijenim danima i opuštenoj otočnoj atmosferi, šeće s ljubimcem, bijelim bišonom Totom i druži se s prijateljima. Među njima je bio i naš poznati glumac Goran Višnjić, koji je u međuvremenu otputovao u Italiju. La Bella Italia omiljeno je odredište Holivuđana (i) ovog ljeta, ali Goran nije odabrao luksuzni odmor - s ruksakom na leđima obilazi znamenitosti Vječnog grada, pa ga vidimo kako pozira na ulazu u Panteon, a objavio je i trijumfalni stup Marka Aurelija i video iz bazilike sv. Petra.

U Italiji, točnije na Siciliji, ovih dana boravi i pjevačica Franka Batelić sa suprugom Vedranom Ćorlukom. Nakon što su se s djecom dobro odmorili u njezinoj rodnoj Istri, uputili su se malo u inozemstvo, a Franka je objavila fotografije sa slikovitog trga u Taormini, povijesnom gradiću u blizini vulkana Etne.

Linker
28. travanj 2024 22:54