OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Odvažan odabir

Florence Pugh u potpuno prozirnoj haljini neke je oduševila, a neke baš i ne

Mlada glumica odabirom outfita privukla je pažnju na pariškom Tjednu visoke mode.

Mlada glumica odabirom outfita privukla je pažnju na pariškom Tjednu visoke mode.

Engleska glumica, 27-godišnja Florence Pugh, pojavila se AW/23 reviji talijanske modne kuće Valentino u sklopu pariškog Tjedna visoke mode u potpuno prozirnoj haljini boje lavande. Pozirala je ispred francuskog dvorca "Chateau de Chantilly", a kroz lepršavu haljinu, koja je iz Valentino couture kolekcije za proljeće 2023., vidjelo se zategnuto tijelo. Florence je odlučila biti i bez grudnjaka u haljini dubokog dekoltea koja se spaja na vratu velikom crnom mašnom te ima otvorena leđa. Prozirna haljina za Florence nije novost, budući da je prošlog ljeta, glumica nominirana za Oscara, izazvala oduševljenje kad je odjenula Valentinovu prozirnu, žarko ružičastu haljinu od tila tijekom pojavljivanja na modnoj reviji u Rimu.

image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM

Zapanjujuća Pugh veselo je pozirala u Parizu s glumicom Naomi Ackie, koja je izgledala otmjeno u kratkom crnom blejzeru i elegantnim hlačama visokog struka. Florence je također pokazala i svoje novoobojane ružičaste pramenove, a kratku obrijanu frizuru "debitirala" je na Met Gali u New Yorku.

image

Florence Pugh i Naomi Ackie

OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

image
OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Ova mlada glumica ima dosta razloga za slavlje jer je prošlog mjeseca objavljeno kako je prošle godine zaradila milijun funti. Prema Richardu Edenu iz The Daily Maila, računi tvrtke filmske zvijezde, Flo Pug Ltd, pokazuju da je njezina zarada skočila s 531.000 funti na gotovo 1,5 milijuna funti u 12 mjeseci do kraja kolovoza prošle godine.

Filmovi na kojima je prošle godine zaradila su "Don‘t Worry Darling" i "Puss In Boots: The Last Wish", a Florenceina sljedeća velika holivudska uloga je u nadolazećem dugoiščekivanom filmu "Oppenheimer", Christophera Nolana. Povijesni triler vrti se oko života američkog teorijskog fizičara J. Roberta Oppenheimera, koji je bio direktor Laboratorija u Los Alamosu odgovornog za stvaranje prve atomske bombe u Projektu Manhattan. U filmu glume neka od najpoznatijih lica u Hollywoodu, uključujući Cilliana Murphyja iz Peaky Blindersa kao J. Roberta Oppenheimera i Emily Blunt kao njegovu suprugu, biologinju i botaničarku Katherine ‘Kitty‘ Oppenheimer, dok je Florence psihijatrica Jean Tatlock. Nakon tog filma, moći ćemo ju vidjeti u filmu "Dune: Part Two".

Linker
26. travanj 2024 17:59