NAKON 11 GODINA VEZE

Eva Mendes slučajno potvrdila da se u tajnosti udala za Ryana Goslinga

Glumica je u nedavnom intervjuu progovorila o boravku svoje obitelji u Australiji, a Ryana je pritom nazvala svojim suprugom.

Eva Mendes i Ryan Gosling zajedno su već više od desetljeća te već godinama kruže glasine da su se u tajnosti vjenčali. Iako se Eva trudi sakriti svoj privatni život od javnosti, u svom nedavnom gostovanju u emisiji Today progovorila je odnosu i, čini se, slučajno potvrdila šuškanja o tajnom vjenčanju.

Mendes se u emisiji osvrnula na svoj boravak u Australiji, gdje se bavila dobrotvornim radom dok je Gosling snimao svoj najnoviji fil "The Fall Guy".

image

Ryan Gosling i Eva Mendes

DAVE ALLOCCA/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Ovdje su svi tako gostoljubivi. I moj suprug Ryan je ovdje i najbolje se provodimo", rekla je Eva voditeljima Karlu Stefanovicu i Allison Langdon.

Fanovi holivudskog para Evinu su izjavu protumačili kao "konačnu potvrdu braka", te su im uputili brojne čestitke putem društvenih mreža. Također, mnogi od njih još su prošloga tjedna tvrdili kako je Eva postala "gospođa Gosling" nakon što je na svom Instagram profilu ponosno pokazala tetovažu na kojoj piše "de Gosling".

image

Eva Mendes na premijeri ‘Salmon Fishing in the Yemen‘

VALERIE MACON AFP

Podsjećamo, romansa Eve i Ryana započela je 2011. godine te par dijeli dijele dvije kćeri, osmogodišnju Esmeraldu i šestogodišnju Amadu. Eva je u petak za australski Daily Mail otkrila nekoliko detalja o roditeljskoj dinamici Ryana i nje te istaknula kako imaju vrlo sličan pristup svojim kćerima.

"Svatko od nas ima svoje snage, ali smo uglavnom na istoj valnoj duljini po pitanju roditeljstva", rekla je glumica i dodala kako njihove kćeri ne shvaćaju uvijek što žele, no ako imaju "dobru poantu" Ryan i ona pristaju na sve.

Linker
19. travanj 2024 20:11