BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
UVIJEK IN

Eva Longoria: Elegantno izdanje u nepogrešivoj bijeloj haljini

Glumica uživa na raskošnoj jahti tijekom obiteljskog odmora sa svojim četverogodišnjim sinom Santiagom i suprugom Joseom Bastonom.

Glumica uživa na raskošnoj jahti tijekom obiteljskog odmora sa svojim četverogodišnjim sinom Santiagom i suprugom Joseom Bastonom.

Američka glumica Eva Longoria pokazala je još jednom svoju vitku figuru u bijeloj haljini s kragnom i stegnutim strukom, koju je kombinirala s bež sandalama. Cijeli outfit upotpunila je jednostavnim zlatnim satom i profinjenim zlatnim naušnicama, dok je oči od sunca štitila trendi crnim sunčanim naočalama. Prirodni izgled naglasila je tek maskarom i ružem za usne.

image

Eva Longoria

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Glamurozni isfenirani valovi već su njezin zaštitni znak, a njezini modni odabiri gotovo su bez greške. Glumica modu ima u malom prstu, a svojom pojavom ukrade pažnju gdje god da se pojavi. Ovog puta paparazzi su je snimili dok je šetala starim gradom Marbelle sa svojim sinom Santiagom i suprugom Joseom Bastonom. Činilo se da se Santiago dobro zabavlja jer su ga vidjeli kako se smješka paparazzima dok je šetao s majkom.

Evin suprug, 54-godišnji Jose, nosio je bijele hlače i košulju boje pijeska, koje je kombinirao s parom bež mokasinki. Meksički biznismen zaštitio je oči avijatičarskim sunčanim naočalama i stilizirao kosu u zalizanom stilu. Zajedno su izgledali poput para s filmskog platna.

image

Eva Longoria sa suprugom Pepe Bastonom i sinom

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Baston i Longoria upoznali su se 2015. godine na spoju na slijepo koji je dogovorio zajednički prijatelj u Mexico Cityju. U to vrijeme, Baston nije znao tko je Longoria i prvobitno je odbio poziv da je upozna. Međutim ipak je promijenio mišljenje i brzo se izrodila ljubav, a par se vjenčao u Meksiku 21. svibnja 2016. Već 2017. objavljeno je da je Longoria trudna s prvim djetetom. Rodila je sina, Santiaga "Santi" Enriquea Bastóna, 2018. godine.

Linker
26. travanj 2024 00:39