poseban dan

Emotivna Lucija Lugomer o najvećem gubitku: ‘Nedostaješ mi do bola i ti to znaš‘

Lucija je često govorila i o činjenici da ju je odgojio i podigao samohrani otac.

Domaća influencerica i plus size model Lucija Lugomer sa samo 11 godina ostala je bez majke, koja je preminula zbog karcinoma dojke. U brojnim je intervjuima, naročito nakon što je i sama postala majka dječaka Leona, Lucija otvoreno progovarala o odrastanju bez mame, a danas se prisjetila majke na poseban datum.

"Moji snovi zauzeti su željama i neostvarenim uspomenama s tobom. Tamo ih živim i proživljavam. Tamo je jako toplo i sigurno. Tamo sam bez greške. Dovoljna i ovakva nesavršena. Nedostaješ mi do bola i ti to znaš. Hvala ti za ove jutarnje zrake sunca na današnjem maglovitom nebu tik da me podsjetiš da si tu i kada ti tiho kažem da te jako trebam pa čak i onda kada se bojim to priznati ili izgovoriti bilo kome drugome na ovome svijetu. Sretan rođendan MAMA", poručila je.

Lucija je često govorila i o činjenici da ju je odgojio i podigao samohrani otac.

"Vrlo često kroz trudnoću pričamo o ljubavi između majke i djeteta, a ja vam iz prve ruke moram reći kao dijete samohranog oca da je za mene moj tata također veliki heroj. Jer ovu Luciju koju vi danas gledate, čitate, razumijete i podupirete, volite, je također stvorio muškarac. Itekakav muškarac! Muškarac koji je svoju ženu volio najviše na svijetu, no, ostao bez nje nakon mnogo godina ljubavi zbog teške bolesti", istaknula je jednom prilikom.

Linker
18. travanj 2024 09:23