DIDIER FEREY/KCS PRESSE/PROFIMEDIA
NIJE ZADOVOLJNA

Emily Ratajkowski otvorila profil na dating aplikaciji: ‘Tražim žensku simpatiju‘

Manekenka je ispričala kako se prvi put okušala u online datingu, no požalila se na nedostatak raznolikosti među korisnicima aplikacije.

Manekenka je ispričala kako se prvi put okušala u online datingu, no požalila se na nedostatak raznolikosti među korisnicima aplikacije.

Emily Ratajkowski u rujnu je podnijela papire za razvod od supruga Sebastiana Bear-McClarda, a strani mediji odmah su je počeli povezivati s različitim slavnim ljepotanima. Manekenka je u svom podcastu High Low izjavila kako uživa u solo životu, a u najnovijoj je epizodi otkrila da po prvi put ima profil na dating aplikaciji.

"Popila sam čašu vina i rekla sam ‘je*i ga‘. Osjećala sam se prkosno jer mi je puno ljudi reklo da to ne napravim", ispričala je Emily i požalila se na nedostatak raznolikosti među korisnicima spomenute aplikacije.

image

Manekenka se pridružila aplikaciji ‘iz prkosa‘

SPLASHNEWS.COM SPLASH/PROFIMEDIA

"Tu postoji vrlo specifičan tip muškarac i vrlo specifičan tip žena, tako da mislim da neću upoznati svoju žensku simpatiju", rekla je Ratajkowski, koja se izjašnjava kao biseksualka.

Inače, Emily se upustila u svijet online datinga nedugo nakon što je viđena na spoju s komičarom Peteom Davidsonom. Manekenka i bivši dečko Kim Kardashian odlično su se zabavljali na utakmici New York Knicksa u Madison Square Gardenu, a izvor je za US Weekly potvrdio da su u kontaktu već nekoliko mjeseci i da se jedno drugome jako sviđaju, iako su još uvijek u vrlo ranoj fazi.

image

Emily Ratajkowski i Pete Davidson

MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA MICHAEL SIMON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako se poznaju već godinama, navodno su se naglo zbližili jer je Pete poslao poruku Emily i izrazio želju da se susretnu i popričaju, piše ENews. Od tada su izašli na nekoliko spojeva, a družili su se i na Peteov rođendan 16. studenog.

Linker
26. travanj 2024 15:38