brzo odrastanje

Dvije glumice iz ‘Stranger Thingsa‘ prvi su pravi poljubac doživjele pred kamerama

Za Sadie cijelo je to iskustvo sada smiješno, dok Millie Bobby ima drugačiji pogled na prvi poljubac u životu.

Što sve glumci ne čine za uloge – skaču kroz prozor, uče strane jezike, mršave, debljaju se... Poseban izazov mogu biti ljubavne scene, pogotovo za dječje glumce kojima se može dogoditi da neka prva intimna iskustva dožive pred kamerama, a onda i pred milijunskim gledateljstvom. Na to se požalila mlada Sadie Sink, zvijezda serije Stranger Things i frustrirana kći iz filma Kit, koja je prvi poljubac u životu – odglumila, piše Glamour Magazine.

image

Millie Bobby Brown ne pamti prvi poljubac baš po dobru

NICOLE KUBELKA/IMAGO STOCK&PEOPLE/PROFIMEDIA

Sada je smiješno

Sadie se ekipi Netflixove serije pridružila u drugoj sezoni, u ulozi Max Mayfield, skejtbordašice s kojom nema šale. Max i Lucas (Caleb McLaughlin) polako se zbližavaju, a na plesu u finalu sezone dođe i do poljupca. Imala je tada petnaest godina i sve joj je to bilo "nezgodno".

"Možete vidjeti taj poljubac na Netflixu! I Calebu i meni bilo je neugodno, ali bilo je i smiješno, jer su tamo bili svi naši prijatelji, bilo je glazbe i svjetala. Tada me to činilo nervoznom, ali sada, kad nakon pet godina pogledam unatrag, svemu se mogu smijati", rekla je Sadie za W Magazine.

image

Ekipa treće sezone serije Stranger Things; neki se ljube lošije, neki bolje

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nije se popravio

Zanimljivo je da ona nije jedina glumica iz ove serije koja je prvi pravi poljubac doživjela pred kamerama – sada 19-godišnja Millie Bobby Brown izjavila je da je "ljubljenje sranje" nakon što je snimila prvi poljubac na školskom plesu s kolegom Finnom Wolfhardom. Bilo je to 2016. godine, ona je imala dvanaest, on trinaest godina.

"To je samo gluma i nešto što morate učiniti, a ja bih bila sve učinila za seriju – odrezala kosu, poljubila Finna. Bilo je to definitivno čudno, jer bio je to moj prvi poljubac", rekla je tada.

Dodala je da se Finn bio prilično dobro snašao, ali ona nije, pa se osjećala jako loše poslije svega. Kasnije su imali još poljubaca, a na pitanje na zabavnom detektoru laži Vanity Faira na YouTubeu ljubi li se Finn loše, odgovorila je potvrdno. Na pitanje je li se popravio kroz godine, odgovorila je "Ne, sa mnom ne."

Prema stručnjaku kojije tumačio rezultate detektora, govorila je istinu.

Linker
24. travanj 2024 22:14