ljubavna sreća

Dugoskrivano: Rita Ora konačno progovorila o svom vjenčanju

Iako se dugo šuška da se britanska pjevačica albanskog porijekla ljetos udala za svog zaručnika, novozelandskog redatelja Taika Waititija, par to nikada nije potvrdio.

Iako Rita Ora nikada nije potvrdila da se udala za novozelandskog redatelja i glumca Taika Waititija, idući tjedan objavit će se njezin intervju snimljen prošlog ljeta u kojem pjevačica najavljuje svoje vjenčanje. Naime, njezini prijatelji uvelike su se raspričali kako se par ljetos vjenčao na skromnoj ceremoniji, no oni to nikada nisu potvrdili. A sada su iscurili detalji televizijskog intervjua u kojem pjevačica hvali svog zaručnika i otvoreno progovara o svojim djevojačkim snovima.

"Od malena sam sanjala o vlastitom vjenčanju, a Taika je stvarno fantastična osoba. Volim biti zaljubljena, a kada je u pitanju ljubav izuzetno sam strastvena. U najboljoj sam fazi života, smirena sam i sretna", rekla je u razgovoru sa slavnim novinarom i dokumentaristom Louisom Therouxom, a intervju će se emitirati u utorak na BBC-ju.

image

Nerazdvojni Taika Waititi i Rita Ora prije dva tjedna na MTV Europe Music Awards u Njemačkoj

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kako ta televizijska kuća najavljuje, Theroux je intervju s Ritom Orom započeo u pubu njezina oca u zapadnom Londonu, gdje su razgovarali o dolasku njezine obitelji u veliku Britaniju nakon bijega s Kosova 1990. pa sve do njezinih zvjezdanih uspjeha. Pjevačica je otvoreno progovorila o poteškoćama s kojima se suočava, od intenzivne pozornosti medija do nagađanja o njezinu osobnom životu.

Intervju su vodili i za vrijeme snimanja njezinog novog spota u LA-u, gdje im se pridružio i Taika Waititi. A redatelj je nedavno otkrio kako je Ritu upoznao zahvaljujući Robertu Pattisonu kada ju je ovaj doveo na party u njegovu kuću.

Iako se čini da Rita Ora ni u ovom intervjuu neće eksplicitno potvrditi da se ljetos vjenčala za Waititija, u to nakon svega ne treba sumnjati.

Linker
17. travanj 2024 09:49