Sunčani blagdani

Drew Barrymore ide na plažu: ‘Stalno smo u studiju bez prozora, treba mi to‘

Glumica i TV voditeljica s dvije kćeri božićne praznike provest će na plaži u morskim radostima.

Poznata glumica priprema neobične i sunčane blagdane. Drew Barrymore je spremna za pravo istraživanje. Glumica i producentica spremno je dočekala blagdansku sezonu, a planove je otkrila Travel + Leisure, za koji otkrila da ove dane planira provesti u odmaranju na plaži sa svoje dvije kćeri. Barrymore je mama 10-godišnjoj Olive i 8-godišnjoj Frenkie, koje je dobila u braku s Willom Kopelmanom. Glumica koja je obilježila mnoge filmske hitove otkrila je i svoj neuobičajen način darivanja djevojčica.

image

Drew Barrymore ove godine Božić planira provesti na plaži

VEM/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Ja sam jedna od onih majki koje zvuče kao zla škrtica, jer im ne kupujem poklone. Uvijek ih odvedem negdje, jer im želim pokazati životna iskustva. Meni je izgradnja lijepih sjećanja jako važna. Tako da zapravo nikad nisam stavljala klasične poklone pod bor", otkrila je Drew Barrymore. Ovakav način razmišljanja ne čudi ako se uzme u obzir da je i Drew dijete poznatih holivudskih zvijezda, od malena je bila okružena bogatstvom, ali kako je mnogo puta rekla manjkalo joj je prave roditeljske pažnje, brige i discipline. Očito je s kćerima odlučila graditi drugačiji odnos.

Barrymore je još dodala da je jedna od onih putnica koja planira višednevne itinerate, koji uključuju i hranu, kao i zabavne aktivnosti koje bi trebali iskusiti, no ove godine raduje se odmoru i relaksaciji.

image

Drew kaže da većinu godine snima u studiju bez prozora

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Ganjat ćemo sunce! Radimo u studiju bez prozora devet mjeseci godišnje, pa sam pomislila gdje je lijep horizont? Ići ćemo na plažu i biti kao morski prasci i dupini, a malo ćemo i roniti. Inače se trudim da radimo nešto vrlo kulturno, ali mislim da su cure jako umorne od učenja u školi, tako da ćemo se jednostavno odmarati", objasnila je ova holivudska zvijezda koja je u potpunosti posvećena svojoj TV emisiji na kojoj radi ostatak godine. Njena emisija The Drew Barrymore Show emitira se svakog dana od 2020.

Linker
12. travanj 2024 11:14