LJETNA ZABAVA

Dok se njen muž kupa s naočalama, bivša prva dama uživa na jahti slavnog prijatelja

Bivši francuski predsjednik okupao se sa sunčanim naočalama na ljetovanju na prijateljevoj jahti na Balearima.

Mnogima je to nezamislivo, no bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy (67) ne mari za dojam, nego mu je zdravlje uvijek na prvom mjestu, pa niti u more ne ide bez sunčanih naočala, kojima za brčkanja u moru oči štiti od agresivnog sunčevog zračenja.

image

Nicolas Sarkozy i Carla Bruni-Sarkozy ljetuju na jahti svog prijatelja Christiana Claviera

SIMONE SICILIANI/IPA-AGENCY NE/SHUTTERSTOCK

Na jahti svog prijatelja Christiana Claviera (70), proslavljenog francuskog glumca, scenarista, redatelja i filmskog producenta ovih se dana odmara u elitnom španjolskom ljetovalištu Formentera u Balearima, a društvo mu pravi supruga, Carla Bruni-Sarkozy (54), francuska pjevačica i glumica talijanskog podrijetla, s kojom je ove godine proslavio četrnaestu godišnjicu braka.

image

Skakanje je zabranjeno kad se kupate sa sunačanim naočalama

SIMONE SICILIANI/IPA-AGENCY NE/SHUTTERSTOCK

Zbog njega je u mandatu prve dame od 2008. do 2012. svoju karijeru stavila na čekanje, ne samo zbog protokolarnih obaveza, nego i zbog rođenja njihove 11-godišnje kćeri Giulije, a nakon političkog umirovljenja svog supruga 2017. punom snagom vratila se showbusinessu.

image

Nicolas Sarkozy u vodi je popričao s prijateljem

SIMONE SICILIANI/IPA-AGENCY NE/SHUTTERSTOCK

Da njihova privatna zadovoljstva i druženje s prijateljima nisu isključivo trenuci za zabavu i opuštanje, nego imaju i poslovnu dimenziju, pokazao je važan razgovor koji je Nicolas Sarkozy s prijateljem odradio usred morskog plavetnila s cvikama na očima.

image

Carla Bruni i Nicolas Sarkozy ljetuju u Formenteri

ADRIANO CONTE/LAPRESSE/PROFIMEDIA
Linker
05. travanj 2024 19:42