IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
BLISKI I IZVAN SCENE

DJ dvojac koji je često u Hrvatskoj: ‘Više puta smo se seksali u troje s obožavateljicama‘

Drew i Alex, članovi The Chainsmokersa, progovorili su o svojim zajedničkim seksualnim iskustvima koje su doživjeli za vrijeme europskih turneja.

Drew i Alex, članovi The Chainsmokersa, progovorili su o svojim zajedničkim seksualnim iskustvima koje su doživjeli za vrijeme europskih turneja.

Andrew "Drew" Taggart i Alex Pall, članovi popularnog američkog dance-pop dvojca The Chainsmokers, zajedno nastupaju već cijelo desetljeće, a 2014. godine su se probili na globalnu scenu viralnim hitom "Selfie". U nedavnom gostovanju u podcastu Call Her Daddy glazbenici su otkrili da su s vremenom i privatno postali jako bliski, te da su se u više navrata upustili u seks u troje s obožavateljicama.

image

Drew i Alex zajedno nastupaju već deset godina

CASEY FLANIGAN/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Prošlo je dosta vremena od toga. Također, to su bili dani kada smo morali dijeliti hotelsku sobu. U Europi imaju dva kreveta, ali čak ih ni ne rastavljaju... Tako da smo gotovo bili prisiljeni na takve scenarije", objasnio je Pall voditeljici Alexandri Cooper, dodavši kako im se seks u troje uvijek događao spontano.

image

Seks u troje opisali su kao ‘čudan‘

TAYLOR CREEK MEDIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Čudno je. Neću lagati", priznao je.

Pall je u intervjuu prepričao još nekoliko anegdota iz privatnog života, uključujući i situaciju u kojoj ga je bivša djevojka navodno špijunirala preko aparata za hranu za kućne ljubimce koji je postavila u njegovu domu.

"Shvatio sam da me sedam mjeseci špijunirala je*ena kamera za kućne ljubimce sedam mjeseci. Približio sam joj se i vidio da je svjetlo za snimanje zamračeno flomasterom i prekriveno dodatnim komadom savršeno izrezane ljepljive trake", ispričao je glazbenik, koji je sa spomenutom djevojkom naposljetku prekinuo zbog brojnih svađa.

Linker
27. travanj 2024 20:27