Ganula je mnoge

Divna gesta velike Kate Winslet: ‘Bit će ovo najbolji intervju ikad‘

Slavna glumica na intervjuu u sklopu promocije novog filmskog hita ‘Avatar: Put vode‘, izdvojila je vremena za jednu posebnu novinarku.

Kate Winslet učinila je divnu gestu za samopouzdanje mladoj novinarki koja je sa slavnom glumicom razgovarala u svom prvom intervjuu ikad. Razgovor za njemačku javnu televiziju ZDF obavljen je povodom novog filma "Avatar: Put vode", a kada je saznala da je mladoj djevojci to prvi put da s nekime radi intervju, Kate je ponudila svoju pomoć. Winslet je uvjerila mladu novinarku da će to biti najbolji intervju ikad.

Djevojčica imena Martha na početku je kazala slavnoj glumici da prvi puta radi intervju.

"Prvi put to radiš? Pa znaš što, kada napravimo ovaj intervju, bit će to najbolji razgovor ikad - a znaš zašto? Zato što smo mi odlučile da će biti. Upravo smo odlučile, ja i ti, da će ovo biti fantastičan intervju. Možeš me pitati što god želiš i ne moraš se bojati, sve će biti nevjerojatno", kazala je Kate puna entuzijazma i ohrabrenja.

image

Kate Winslet u Avataru 2

IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Video isječak početka ovog posebnog intervjua pojavio se na društvenim mrežama, čiji su korisnici bili puni hvale za ovu toplu gestu velike holivudske zvijezde. Kateina sposobnost da ohrabri tinejdžericu oduševila je mnoge, pogotovo jer takva je situacija mogla postati vrlo stresan zadatak za djevojku.

"Intervjui mogu biti vrlo destruktivni za živce. Riječi ohrabrenja i dobrote kao ovi, mogu imati dugoročni učinak", kazao je jedan korisnik Twittera.

image

Glumica radi na promociji svog novog filma

PA IMAGES/ALAMY/PROFIMEDIA

"Iskreno, kako je to lijepo rekla, a nije to morala, kladim se da će ovo biti od životne važnosti", kazao je drugi korisnik te mreže.

Linker
19. travanj 2024 10:25