Stilski eksperiment

Danijela Martinović odlučila se na promjenu frizure i još jednom napravila - rez!

Splitska pjevačica kroz godine je često eksperimentirala s raznim stilovima, a popularnom bobu uvijek se rado vraća.

Mnoge žene na promjenu frizure odluče se na nekoj velikoj životnoj prekretnici, no ima i onih, poput pjevačice Danijele Martinović, koje jednostavno vole eksperimentirati s izgledom. Poznata Splićanka ponovno se odlučila na promjenu imidža i to kod žene kojoj beskrajno vjeruje - Katice Topčić, poznate frizerke i vlasnice salona Fabula de Forma.

Svoju prepoznatljivu plavu kosu ovog je puta odlučila obojati u nešto topliju nijansu i skratiti u popularan bob, a sve je upotpunila i "odvažnim" ružičastim pramenovima koji su hit posljednjih godina. Iako voli promjene 52-godišnja glazbenica uvijek se rado vraća vječno popularnom bobu koji joj odlično pristaje uz crte lica i daje i dalje mladolik izgled.

image

Danijela Martinović u zimski period odlučila je ući s nešto toplijom plavom nijansom i hit ružičastim pramenovima

ZVONIMIR FERINA

Martinović se kroz godine na javnoj sceni često mijenjala i pristajala i na stilski drastičnije promjene. - Rođena sam plavuša, sve ostale faze bile su stilsko igranje, a ja sam se uvijek jako dobro zabavljala - rekla je svojedobno Splićanka koja je svoju kosu kratila i produživala ekstenzijama i uz to se često igrala i s bojama. Pamtimo je kao platinastu plavušu, brinetu, a oni dobro upućeni prisjetit će se i faze tijekom koje je Danijela bila vatrena crvenokosa i to 2007. godine kada je sudjelovala u showu "Ples sa zvijezdama".

image

Za transformaciju pjevačice zaslužna je poznata frizerka Katica Topčić, vlasnica salona Fabula de Forma

ZVONIMIR FERINA

Cijelu promjenu dodatno je istaknuo pomno osmišljeni stajling iza kojeg stoji stilistica Barbara Repe. Splitska pjevačica s Barbarom već dugo surađuje, a upravo je ona zaslužna za Danijelin modni zaokret koji se dogodio nakon što je Danijela Martinović postala članica žirija HRT-ova showa "Zvijezde pjevaju" u kojem se pojavila u brojnim odvažnim i upečatljivim kreacijama za koje je dobila brojne komplimente. Ovog puta Danijela je zablistala u dugačkoj sivoj nijansi i lakiranim cipelama koje su zahvaljujući kontrasu dodatno naglasile novu frizuru.

image

Novu frizuru pokazala je uz outfit iza kojeg stoji stilistica Barbara Repe

ZVONIMIR FERINA
Linker
22. travanj 2024 14:43