Opreza nikad dosta

Danijela Martinović našla se na meti i upozorila fanove: ‘Ovo je lažno‘

Pjevačica je na Instagramu razotkrila lažni profil koji se koristi njenim imenom i fotografijama.

Danijela Martinović neugodno se iznenadila kada je shvatila da je netko otvorio lažan Instagram profil na njeno ime. Pjevačica je odlučila reagirati, objavila je screenshot profila i napisala: "Lažni profil!"

Osoba koja se odlučila lažno predstaviti kao Martinović potpuno je kopirala opis originalnog profila pjevačice te preuzela njenih 20 posljednjih objava. Na lažnom profilu naveden je čak i Danijelin poslovni e-mail.

image

Danijela je na storiju razoktrila lažni profil

INSTAGRAM

Pjevačica društvene mreže koristi isključivo u poslovne svrhe i komunikaciju s obožavateljima, koje tamo obavještava o svojim nadolazećim nastupima ili projektima na kojima radi. Sada je putem storija skrenula pažnju i upozorila na lažni profil koji se pokušava prikazati kao njezin.

Danijela nije jedina poznata osoba koja se u vrlo kratkom periodu suočila s ovom neugodnom pojavom na mrežama. O lažnom profilu nedavno je upozorila i Tončica Čeljuska, ali i Tonči Huljić, nekadašnji Danijelin suradnik, sada novopečeni punac njenog bivšeg partnera. Neugodna iskustva s pokušajem krađe identiteta imali su i Tereza Kesovija kao i Massimo.

Linker
16. travanj 2024 01:47