IMA ISKUSTVA

Čovjek koji će voditi svadbu J.Lo i Bena jako je utjecajan, a karijeru mu je zasjenio skandal

Kako se bliži vjenčanje Bena i Jennifer Lopez u Georgiji, obožavatelji se pitaju tko će ih prvi intervjuirati nakon toga. Upoznajte internetskog gurua i pisca koji će voditi njihovo vjenčanje.

Novopečeni bračni par Ben Affleck i Jennifer Lopez na pragu je druge svadbene proslave na glumčevom veličanstvenom imanju u Riceborou u Georgiji.Pitate se tko će nadzirati njihovu raskošnu ceremoniju, koja će se održavati tri dana?

Prema pisanju Page Six, Jenniferin dugogodišnji bliski prijatelj Jay Shetty vodit će njihovo drugo vjenčanje, nakon sad već poznate ceremonije u Las Vegasu.

Nije slučajno što je Jay tako blizak s J.Lo. On redovito intervjuira slavna imena u svom popularnom podcastu On Purpose. Prema njegovoj stranici na Wikipediji, Jay je dosegao 64 milijuna preuzimanja tijekom prve godine podcasta, a 2020. Forbes ga je proglasio zdravstvenim podcastom koji je trenutno broj jedan u svijetu.

image

Jay Shetty

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naravno, i sama Jen pojavila se u njegovoj emisiji, kao i brojne druge slavne osobe. Pokojni košarkaš Kobe Bryant i osramoćeni oskarovac Will Smith također su se pojavili u emisiji.

Otkrivamo sve što trebate znati o čovjeku koji će svijetu ponovno predstaviti gospodina i gospođu Affleck.

image

Jay Shetty

AMY SUSSMAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Optužen je za plagiranje citata

Popularni internetski guru naširoko se citira putem društvenih medija,a dio njegove karijere zasjenile su optužbe za plagiranje koje su se pojavile 2020. godine. Od tada je vratio neke postove na društvene mreže, no prema njegovoj stranici na Wikipediji izbrisao je više od stotinu navodno plagiranih postova sa svog Instagram profila.

Već je vodio vjenčanja za Jennifer

Latino glumica je navodno zamolila Jaya da vjenča četiri para na pozornici tijekom promocije njezinog filma Marry Me koji je snimljen u veljači ove godine.

"Kada te Jennifer Lopez zamoli da vodiš četiri vjenčanja i pričaš o ​​ljubavi tijekom promocije filma ‘Marry Me‘, ne možeš ne prihvatiti njen poziv", napisao je tada putem društvenih mreža.

“Ne mogu vam opisati kakvo je iskustvo bilo vidjeti četiri prekrasna para kako se zavjetuju dok im Jennifer Lopez i Maluma pjevaju na vjenčanju! Tako sam zahvalan što sam mogao biti dio toga.”

Organizirao je više puta celebrity vjenčanja

Osim toga, motivacijski govornik je organizirao je i druga vjenčanja pa Bennifer neće biti prvo vjenčanje slavnih koje je Jay vodio. Navodno je vodio čarobno vjenčanje Lily Collins i Charlieja McDowella u rujnu 2021. godine.

Linker
18. travanj 2024 10:16