obitelj ispred svega

Čelična snaga: Zvijezda Beverly Hillsa nakon brojnih nevjera ipak sve oprostila mužu

Glumica koja je srca publike osvojila ulogom Donne Martin u kultnoj teen sapunici Beverly Hills, 90210, nije imala previše sreće u privatnom životu, no čini se kao da je spremna sve zaboraviti.

Nakon turbulentnog razdoblja Tori Spelling ove blagdane dočekuje u veselom duhu, barem se tako čini preko njenih objava na mrežama. Glumica je s obožavateljima podijelila obiteljsku božićnu čestitku na kojoj se ove godine nalazi njen suprug Dean McDermott i sva njihova djeca.

"Ovo je moje omiljeno doba godine! A ova godina je ekstra posebna. Zajedno smo SVI!", napisala je Tori u opisu fotografije uz emotikon srca. Zvijezda legendarne serije iz devedesetih Beverly Hills, 90210 prošlu blagdansku sezonu prolazila je jedno od težih razdoblja u životu, kada se razišla sa suprugom nakon što je saznala za njegove nevjere.

Par koji ima petoro zajedničke djece, razišao se zbog njegove nevjere nakon 15 godina braka. Za protekle blagdane na obiteljskoj čestitki nije bilo Deana, no, iako se činilo da je kraj njihovoj vezi definitivan, Tori je tih dana pokazala koliko ima veliko srce.

Da je pomirenje na vidiku dala je naslutiti u jednom intervjuu, kada su je u razgovoru Live na SiriusXM-u pitali hoće li kupiti poklon bivšem suprugu glumica je dala pomirljiv odgovor.

"Naravno da ćemo mu nešto pokloniti. Djeca će mu kupiti poklon i već sad smišljaju što će to biti", Spelling je rekla nakon kratke stanke.

image

Tori i Dean zajedno su pratili sina za Noć vještica

/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Voditelj Jeff Lewis zatim je upitao hoće li pomoći djeci u kupovini ili će im reći da "iskoriste vlastiti novac" za poklon svom tati, na što je Spelling odgovorila smiješkom: "Ne, ja ću isto doprijeti."

Kasnije je Tori za čestitku bez McDermotta kazala da se tako poklopilo jer je bivši/sadašnji suprug bio na snimanju u Kanadi. Tada je među njima zahlađenje trajalo oko godinu dana, no Tori je bližnjima jasno davala do znanja kako ne želi da se obitelj raspadne. Ove godine na čestitki uz Tori i Deana i njihovo petero djece, pozirao je i njegov sin iz prvog braka.

Par je i Halloween proveo zajedno s djecom koju su na Halloween party u Universalov Studio, čime se glumica pohvalila na Instagramu.

Par je u braku od 2006., a prvi problemi isplivali su još 2013. kada je Dean priznao Tori da je vara. Ponovno pomirenje između supružnika zabilježeno je i na kameri, u dvije sezone reality serijala True Tori. Činilo se kao da su posve prevladali krizu nakon što su 2017. dobili petog sina Beaua, no istina je isplivala na vidjelo baš za blagdane, kada je Tori objavila čestitku bez Deana. No to se već ove godine promijenilo.

Linker
19. travanj 2024 14:44