Što se događa?

Cate Blanchett sa suprugom nije viđena mjesecima, kuću prodaju, a više ne nosi ni vjenčani prsten

Vjenčani prsten nije imala ni na gala večeri u New Yorku kao ni na reviji Stelle McCartney prošle jeseni, tijekom Tjedna mode u Parizu, no modna ikona zasad ne otkriva ima li nevolja u njenom braku?

Australska glumica Cate Blanchett blistala je na tri različita glamurozna događanja u zadivljujućim modnim odabirima. Bila je nevjerojatno lijepa i profinjena, činilo se da uzvanike "hipnotizira" prodornim pogledom plavih očiju, šarmom i duhovitošću, tako da su britanski mediji tek naknadno, prebirući po fotografijama s događaja na kojima je bila, zamijetili da 54-godišnja glumica više ne nosi vjenčani prsten.

Na nedavnom BAFTA događanju u Londonu, svojim stilom je zapanjila uzvanike: imala je kestenjastu kreaciju Louisa Vuittona otvorenih leđa, s upečatljivim detaljem u obliku lančića koji je zaokružio njen dugi vrat i spuštao se duž tijela. Bila je bez supruga, stoga joj je prišao princ William koji je također došao sam na glamurozno događanje, i poljubio ju je u obraz. Glumica mu je, poput dobre prijateljice dotaknula rame, izrazivši žaljenje zbog bolesti njegovog oca, kralja Charlesa i operativnog zahvata supruge Catherine, princeze od Walesa.

image

Prijateljski razgovor s princem Williamom na nedavnoj dodjeli BAFTA

JORDAN PETTITT/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Princ joj je sa zahvalnošću uzvratio zagrljaj. Malo tko je tada primijetio da modna ikona, udana za 58-godišnjeg australskog scenaristu i redatelja Andrewa Uptona, više ne nosi burmu. Par se, naime, vjenčao 1997. i u gotovo tri desetljeća dugom braku, dobili su kćer Edith (8) te tri sina, Dashiella (22), Romana (19) i Ignacija (16). Dosad je u tom braku vladao sklad, no skidanje vjenčanog prstena zabrinjavajući je signal koji bi mogao značiti da se nešto događa, piše Daily Mail.

Ranije ovog mjeseca, dvostruka dobitnica Oscara bila je bez supruga i bez burme na gala večeri u njujorškom Muzeju moderne umjetnosti. U međuvremenu se pokazalo kako je i u listopadu 2023. bila bez vjenčanog prstena dok je sama sjedila u prvom redu na reviji Stelle McCartney na Tjednu mode u Parizu.

image

Sa suprugom, Andrewom Uptonom 2017., u Los Angelesu

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

U međuvremenu se otkrilo i to da Cate Blanchett i Andrew Upton prodaju svoju prostranu vilu u Prahranu, Melbourne, za 2.45 milijuna dolara, što daje naslutiti da se nešto događa u tom braku. Zasad nema ni govora o tome da bi prodali još uvijek zajednički dom, viktorijansku vilu u istočnom Sussexu u Engleskoj koju su kupili 2015. godine za 9,4 milijuna dolara kada su odlučili veći dio godine provoditi u Engleskoj. Glumica i njen suprug zasad se ne izjašnjavaju o napisima da imaju nevolje u braku. Što god se događalo među njima, s vremenom će ih trebati potvrditi ili opovrgnuti, kako u javnost ne bi stizali pogrešni "signali".

image

Cate Blanchett

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 17:57