Samo A lista

Cara Delevingne s prijateljicama Siennom i Margot slavi na jahti u Španjolskoj

Britanska manekenka proslavila je 30. rođendan u velikom stilu u petak u društvu prijatelja među kojima su bile i poznate glumice.

Popularna britanska manekenka Cara Delevingne, koja je proteklog mjeseca krasila naslovnicu britanskog izdanja magazina Vogue, svoj je 30. rođendan proslavila partyjem na Formenteri, španjolskom otoku koji je postao popularna ljetna desetinacija među poznatima, smješten južno od party meke Ibize.

image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Cara je slavila u uskom krugu prijatelja poznatih po dobrim provodima, a među njezinim slavnim prijateljicama na putovanju bila je glumica Sienna Miller, koja je izgledala nevjerojatno u smeđem bikiniju, dok se Margot Robbie skrivala od objektiva fotografa iza velikog crnog šešira i sunčanih naočala. Društvo se okupilo na slavljeničkom ručku u restorani na plaži, a nakon toga su se uputili na jahtu gdje je Caru dočekala rođendanska torta.

image

Sienna Miller

IMP FEATURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Popy Delevingne u badiću s cvjetnim uzorkom

IMP FEATURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Uvijek prepoznatljiva po casual outfitima koje obožava nositi u slobodno vrijeme, Cara je za svoj rođendan izabrala mornarsko plavi jednodijelni kupaći kostim te kratke hlače od trapera s patchwork detaljima. Njezina prijateljica Sienna pokazala je sjajnu formu u bikiniju boje čokolade, a zaštitu od sunca i fotografa potražila je ispod šešira.

image

Slavljenica Cara Delevingne

IMP FEATURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Društvo nakon ručka

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA C
image
IMP FEATURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA I

Na putovanju im se pridružila i Carina starija sestra Poppy Delevingne, koja je izgledala senzacionalno u ružičastom crossover bikiniju ukrašenom palmama i kratkim traper hlačama.

image

Lady Mary Charteris, model i DJica

IMP FEATURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Lady Mary Charteris, poznatija kao DJ-ica ali i manekenka, dugogodišnja je prijateljica slavljenice koja joj pravi društvo u izlascima i partijima pa tako i na rođendanu, a poznata je Britanka za jahtu izabrala crveni badić s izvezenim cvjetovima i kratke crne hlačice.

Linker
16. travanj 2024 22:42