Baš je legenda!

Bruce Willis pokazao čudne plesne pokrete, video je odmah postao viralan

Usprkos teškoj dijagnozi zbog koje je početkom godine najavljeno kako se povlači iz svijeta glume, legendarni glumac ne odustaje duhom.

Supruga holivudske legende Brucea Willisa podijelila je na Instagramu video na kojemu se vidi kako umirovljeni glumac pokušava plesati u društvu njihove kćeri Mabel Ray, koja se nije mogla suzdržati da ne prasne u smijeh. Da je duhovito i da bi to i javnost trebala vidjeti, očito je pomislila i Emma Heming Willis kada je objavila kratki clip koji je u rekordnom roku postao viralan.

Usprkos teškoj dijagnozi zbog koje je početkom godine najavljeno kako se povlači iz svijeta glume, legendarni glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima Umri muški (1988.), Šesto čulo (1999.), Red (2010.) i Neslomljivi (2000.), kao i po ulozi u seriji Slučajni partneri - trudi se sa svojom obitelji provoditi vrijeme u smijehu i zabavi.

Najzaslužnije za njegovo dobro raspoloženje svakako su sve njegove žene. Naime, iako je ljubavnu sreću pronašao u drugom braku s Emmom, Bruce je ostao u dobrim odnosima i sa svojom prvom ljubavi, glumicom Demi Moore s kojom ima troje djece.

Podsjetimo, sudbina glumca rođenog u Njemačkoj sa zavidnom holivudskom karijerom, rastužila je svijet. Vijest da ga više nećemo gledati u nekim novim ulogama, šokirala je javnost. Ipak, glumac i njegova obitelj trude se na sve načine ne misliti o bolesti, već uživati u trenutku, pa tako svako malo oduševe nekim od kućnih video uradaka kao što je ovaj na kojemu Bruce izvodi čudne plesne pokrete.

Linker
18. travanj 2024 02:47