Nerazdvojni

Brad otkrio tko su mu najzgodniji muškarci ikad, s jednim možda ode i na večeru: Ovo je za tebe

Glumac je zaposlen preko glave u promotivnoj kampanji za svoju kozmetičku liniju, nakon što je najavio da se povlači iz glume da bi se posvetio produciranju filmova. Tijekom promocije svojih krema Pitt je svojim obožavateljima priredio nekoliko iznenađenja.

Iako je na sceni desetljećima, čini se kako Brad Pitt nikad nije bio zaposleniji. Nakon cijelog ljeta u kojem je promovirao svoj film "Bullet train", glumac se bacio u umjetničke i poduzetničke vode. Otvorio je svoju prvu izložbu zajedno s Nickom Caveom, a istovremeno pokrenuo je i liniju za njegu proizvoda Le Domain. Za razliku od promocija filmove, holivudski A-lister prilikom promoviranja svojih djela i proizvoda se itekako raspričao za tisak.

A ono što je otkrio novinarskom timu Voguea jest i tko je po njemu najzgodniji muškarac svih vremena - iz prošlosti i sadašnjosti. Pitt se vrlo brzo snašao i ispalio dva imena kao iz topa.

"Znate, što se tiče svijeta glume, jer to je moj dnevni posao, moj prvi odgovor je Paul Newman. Ostario je vrlo graciozno i dostojanstveno. I prema svim izvješćima bio je stvarno posebno, darežljivo, toplo i iskreno ljudsko biće. A ako moram imenovati nekoga iz sadašnjosti, pa moram reći da je to George Clooney, jer zašto jeb*** ne?", odgovorio je Brad. Zatim je dodao i obrazloženje zašto je odabrao svog dobrog prijatelja i kolegu.

"Jer obično on mene izostavlja i ja njega izostavljam. Ali ovaj put ću ići suprotno. Samo ovaj put, George ovo je za tebe", nasmijano je rekao Pitt. George Clooney i Brad Pitt prijatelji su godinama, a zahvaljujući brbljavosti Clooneya tu i tamo bismo saznali kakav je to odnos.

image

Brad Pitt i George Clooney

FREEMAN/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Tako je, godinama nakon snimanja zajedničkog filma "Oceanovih 11" Clooney priznao da je jednom prilikom Bradu na automobil zalijepio naljepnicu na kojoj piše "Fuck Cops" (je*** policiju) u nadi da će ga policija uhititi. To se nije dogodilo, a Clooney se šali da i dalje smišlja psinu koja će Pittu uništiti karijeru. Dva glumca prijatelji su i dalje, zajedno kroz sve životne nedaće, rastave, borbe za skrbništvo i poslovne avanture, Pitt i Clooney još će dugo zabavljati jedan drugoga, a i svoje obožavatelje.

Linker
16. travanj 2024 06:00