Marc Anthony i Nadia Ferreira

 Instagram
Sretne vijesti

Bivši suprug Jennifer Lopez dobio dijete s 31 godinu mlađom ljepoticom

Marc Anthony zajedno s novopečenom suprugom Nadiom Ferreirarom dobio je njihovo prvo zajedničko dijete.

Marc Anthony zajedno s novopečenom suprugom Nadiom Ferreirarom dobio je njihovo prvo zajedničko dijete.

Latino pjevač i bivši suprug Jennifer Lopez, Marc Anthony, zajedno s novopečenom suprugom Nadiom Ferreirarom dobio je njihovo prvo zajedničko dijete, a sretnu vijest podijelili su na društvenoj mreži Instagram. Iako nisu otkrili spol bebe, lijepe želje i čestitke nižu se u komentarima ispod fotografije.

Na Valentinovo objavili su sretnu vijest, da čekaju prvo zajedničko dijete, odnosno Marcovo sedmo po redu. Marc koji ima 54 godine i njegova četvrta supruga, 23-godišnja Nadia uživaju u svojoj ljubavi, a posljednje trudničke dane provela je zajedno s obitelji na skupocjenoj jahti pozirajući s trbuščićem.

image

Instagram Marc Anthony

Instagram

"Božji tajming je uvijek savršen. Sretan Dan očeva" – napisao je latino zavodnik. Vijest o trudnoći golupčići su doznali samo dva tjedna nakon što se par vjenčao na raskošnoj ceremoniji u Miamiju, na kojoj su se pojavile brojne zvijezde iz svijeta showbiza. Nije poznato kada je započela njihova veza, no u javnosti su prvi put zajedno viđeni 2021., a zaručili su se u svibnju prošle godine.

image

Instagram Marc Anthony

Instagram

Njemu je ovo četvrti brak, a prva supruga bila mu je bivša Miss Universe Dayanara Torres s kojom se vjenčao točno prije 23 godine. Par je dobio dva sina, Christiana i Ryana, no razveli su se 2004., a iste godine on je odveo pred oltar slavnu glumicu i pjevačicu Jennifer Lopez s kojom je dobio još dvoje djece – blizance Maxa i Emmu. Razveli su se nakon deset godina braka, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Treća supruga bila mu je manekenka Shannon De Lima s kojom je u braku bio tek dvije godine – od 2014. do 2016.

Linker
28. travanj 2024 04:16