teško razdoblje

Bivša Miss Universe priznala: ‘Nakon prekida s Nickom Jonasom nisam imala za jesti‘

Iako je maštala da će se udati za poznatog glazbenika, influencerici i bivšoj Miss Universe ta želja se nije ostvarila.

Prije nego je vjenčao s indijskom glumicom Priyankom Choprom, glazbenik Nick Jonas bio je u vezi s manekenkom, modnom influencericom i bivšom Miss Universe Olivijom Culpo. Spetljali su se 2013., no njihova veza nije bila dugog vijeka - trajala je samo dvije godine, a prekid je inicirao Nick.

Svaki prekid je težak, znamo i sami, no Olivia se nakon razlaza s Jonasom našla u teškim financijskim problemima s kojima je sada izašla u javnost.

U novom reality showu svoje obitelji The Culpo Sisters, Culpo je ispričala da se zbog veze s Jonasom preselila u Los Angeles, no tada još nije bila toliko poznata kao danas.

image

Olivia Culpo i Nick Jonas

INFPHOTO.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Bila sam u vezi s Nickom. Nisam imala brend, nisam imala novca, ali bila sam zaljubljena. Kad je prekinuo sa mnom, ostala sam bez osjećaja identiteta. Cijeli moj identitet bio je u njemu, što je vrlo česta priča zaljubljene mlade osobe", rekla je Culpo.

Nakon prekida, Olivia je iz noći u noć gledala u strop u stanu koji si nije mogla priuštiti i pitala se kako će platiti stanarinu. "Nisam si mogla priuštiti ni namirnice. Bio je to ozbiljan, ključni trenutak za mene, ali bilo je to nešto što me naučilo da ne smijete odustati", rekla je.

Osim toga, priznala je da je mislila kako će se udati za Nicka, ali nije ulazila u detalje koliko joj je on financijski pomogao. No, ipak se može pretpostaviti da je nije ostavio bez ijednog novčića.

Influencerica je sada u vezi s igračem američkog nogometa Christianom McCaffreyjem kojeg je upoznala 2019., dok je Jonas već četiri godine u braku s Priyankom Choprom. Prvo dijete, djevojčicu Malti, dobili su u siječnju ove godine putem surogat majke.

Linker
19. travanj 2024 20:56