jednom za kraj

Bieberica o traču da je ‘ukrala‘ frajera Seleni Gomez: ‘Razgovarala sam s njom‘

Osim što je u podcastu s Alexandrom Cooper otkrila sočne detalje iz braka s Justinom Bieberom, slavna manekenka osvrnula se i na novi trač.

Prije nego se zaljubio u Hailey Baldwin, slavni pjevač Justin Bieber bio je u vezi oko osam godina s pjevačicom Selenom Gomez. Mnogi su negodovali kada je Justin prohodao s Hailey, tvrdeći da ga je manekenka "otela" Seleni, a ta tema počela se nedavno opet otvarati.

Da zatvori usta neinformiranima, Hailey je u podcastu ispričala svoju istinu kako bi rasvijetlila okolnosti svoje veze s kojom se mnogi Justinovi fanovi još ne mogu pomiriti. Naime, otkrila je da "nikad nije bila u vezi s Bieberom dok je on bio s bilo kim drugim" te da između Selene i nje nema nikakve drame.

image

Justin Bieber i Hailey Bieber

SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Poštujem je, osobno nema nikakve drame. Najbitnija je ljubav i poštovanje. Osjećam se dobro u vezi toga jer ako svi s naše strane znaju što se dogodilo i mi smo dobro i mogli bismo zatvoriti to poglavlje s jasnoćom i poštovanjem, onda je to sasvim u redu", ispričala je.

Također je otkrila da je razgovarala sa Selenom nakon vjenčanja s Justinom 2018., no nije željela reći što su razgovarale. No, najbitnije je, kaže, da je s njom u dobrom odnosu.

"To mi je donijelo puno mira i, rekla sam, hej, znamo što se dogodilo. Nikada nećeš moći ispraviti svaki narativ i dolazit će novi. Nikada neće završiti i zato dolazim do točke u kojoj neću govoriti o puno toga, jer će se sigurno iskopati nešto novo", kaže Hailey.

image

Justin Bieber i Selena Gomez

INFEVENTS.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Objasnila je i da ona nije tip osobe koji se miješa u nečiju vezu. "Nikada se ne bih htjela upustiti u vezu, zaručiti se i udati, ako u djeliću uma imam sumnju da je tom nekom još uvijek stalo do druge osobe. Pouzdano znam da smo se uspjeli ponovno pomiriti i nastaviti vezu jer je za Justina to bila gotova priča", poručila je.

Slavni par nedavno je proslavio četvrtu godišnjicu braka, a prvi put su viđeni zajedno davne 2015. kada su Gomez i Bieber prekinuli. S Hailey je Justin prekinuo 2016. te je nakratko bio sa Sofijom Richie pa ponovno s Gomez. No, odlučio je i po drugi put prekinuti s pjevačicom te se u lipnju 2018. pomirio s Hailey. Vjenčali su se tri mjeseca kasnije u Južnoj Karolini.

01 - Modified: 2022-05-17 07:00:00 - Feat.: 0 - Title: Selena Gomez konačno uživa: Nakon šale o single statusu zatrpali je ljubavnim ponudama 02 - Modified: 2022-09-29 12:08:55 - Feat.: 0 - Title: Hailey otkrila sočne detalje o seksu s Justinom pa čak i najdražu pozu
01 - Modified: 2022-05-17 07:00:00 - Feat.: 0 - Title: Selena Gomez konačno uživa: Nakon šale o single statusu zatrpali je ljubavnim ponudama 02 - Modified: 2022-09-29 12:08:55 - Feat.: 0 - Title: Hailey otkrila sočne detalje o seksu s Justinom pa čak i najdražu pozu
Linker
02. studeni 2022 09:59