Opuštena svadba

Bez raskoši: Glumac i misica svadbeno slavlje održali u lokalnoj pivnici

Američki glumac, bivši suprug pjevačice Fergie, i bivša Miss Amerike, oboje rodom iz Sjeverne Dakote, vjenčali su se u njezinom rodnom Fargu, a svadbenu večeru organizirali su u lokalnoj pivnici

Holivudski glumac John Duhamel i Audra Mari, manekenka i bivša Miss Amerike vjenčali su se u subotu u njezinom rodnom gradiću Fargo u Sjevernoj Dakoti. Vjenčanje je bilo više nego ležerno. Nakon obreda u luteranskoj crkvi, mladenci su uskočili u crveni oldtimer kabriolet, malo se provozali po gradu mašući prolaznicima, a potom su svratili u lokalni bar kako bi nazdravili s tridesetak prijatelja koji su ih pratili u party autobusu.

image

Nakon vjenačanja u luteranskoj crkvi provozali su se gradom u crvenom vintage kabriletu

DSANCHEZ/CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pila se tekila, a nakon zdravice i bogatih napojnica koje je mladoženja ostavio u baru, veselo društvo uputilo se u lokalnu pivnicu Fargo Brewing gdje se održala svadbena večera. Nije bilo raskoši, ni tone cvijeća ni dijamantnog prstenja kao ni slavnih uzvanika kako je izgledalo nedavno vjenčanje slavnijeg i bogatijeg para - Bena Afflecka i Jennifer Lopez.

image

Josh Duhamel sa mladenkom i svatovima iznenadio je goste u lokalnom baru

TMZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Doduše, mladenka je imala raskošnu bijelu vjenčanicu s dugačkim velom, a nosila je i srebrne sandale na petu, dok je glumac nosio odjenuo svečani frak s bijelom leptir mašnom. Iako su bili odjeveni vrlo tradicionalno, njihova svadbena zabava bila je daleko od formalne. Velika pivnica bilo je pravo mjesto za opuštene svatove među kojima nije viđen, devetogodišnji Axel, Duhamelov iz braka sa slavnom američkom pjevačicom Fergie.

Linker
18. travanj 2024 21:37