INSTAGRAM
GOVORILA O POROĐAJU

Behati Prinsloo nakon 10 mjeseci otkrila da im je nakon dvije kćeri stigao sin

Supruga frontmana grupe Maroon 5 pričala je o porodu pa usput otkrila i spol trećeg djeteta koje im je stiglo u siječnju ove godine.

Supruga frontmana grupe Maroon 5 pričala je o porodu pa usput otkrila i spol trećeg djeteta koje im je stiglo u siječnju ove godine.

Model Behati Prinsloo, supruga frontmena grupe Maroon 5 - Adama Levinea, u podcastu "The Mother Daze" govorila je o majčinstvu, ali i iskustvu porođaja kroz koji je prošla tri puta. Naime, Behati i Adam imaju troje djece: 5-godišnju Gio Grace, 7-godišnju Dusty Rose te 10-mjesečnog sinčića, što je informacija koju je tek sada podijelila s javnošću, ali ime koje su odabrali nije otkrila.

Behati je pričala o trećem porodu te otkrila kako im je sin stigao deset dana poslije termina. "Liječnica me pitala želim li epiduralnu ili nešto protiv bolova, ali odbila sam jer sam se osjećala dobro i željela sam vjerovati svom instinktu", kazala je Behati uz koju je na porodu bio njezin suprug.

"To mu je bila najbolja stvar. Bio je presretan što svjedoči tome i što me može bodriti", izjavila je poznata manekenka te dodala kako je ponosan Levine prerezao pupčanu vrpcu. U podcastu je priznala i kako su treće dijete jako željeli, ali ovog puta trudnoća nije išla tako lako kao prijašnja dva.

"Trebalo mi je duže da ostanem trudna, već smo mislili da nećemo moći imati još djece", otkrila je Behati koja je u rujnu prošle godine s obožavateljima podijelila da ona i slavni glazbenik čekaju treće dijete.

Podsjetimo, poznati par u braku je od 2014. godine, ali ne bez bračnih trzavica. Naime, lani - taman kako su objavili da čekaju treće dijete - našli su se usred skandala. Odnosno, influencerica Summer Stroh izjavila je kako Levine i ona imaju aferu koja traje već godinu dana, a na njezine tvrdnje javilo se još nekoliko žena koje su otkrile kako im je glazbenik slao seksualne poruke. Levine se kasnije ispričao, porekao da je bio nevjeran, ali i priznao kako je prešao granicu s nekoliko poruka. Behati se direktno o aferi nikada nije oglasila.

Linker
26. travanj 2024 18:58