DAN ZA PAMĆENJE

Bajkovito vjenčanje slavnoj mladenki nije pokvarilo ni gacanje po lokvama!

Britanska manekenka, glumica i reality zvijezda Kelly Brook napokon je objavila set fotografija sa svog talijanskog vjenčanja,

Kelly Brook je napokon objavila fotografije sa svog kišnog srpanjskog vjenčanja u talijanskom gradu Civitavecchia, koje su ona i njen suprug, brazilski maneken i glumac talijanskog podrijetla Jeremy Parisi, smatrali najromantičnijom lokacijom za svoj veliki dan.

Mladenka je zablistala u vjenčanici britanske modne dizajnerice Savannah Miller, kojoj je zahvalila na unikatnoj kreaciji napravljenoj po njezinoj mjeri, a opisala je i prolom oblaka koji im je promijenio planove zbog čega su vjenčanje na otvorenom morali premjestiti u obližnju vilu Torre di Cicero iz 19. stoljeća.

Na vjenčanju je bilo pedesetak uzvanika koji su u Italiju doputovali iz cijelog svijeta, a mladenci nisu žalili truda i novca za svoj veliki dan, pa su svima organizirali i platili smještaj, zbog čega ih je vjenčanje na kraju koštalo pola milijuna eura.

Neplanirani prolom oblaka s jakim ljetnim pljuskom na kraju im nije pokvario veselje, jer Kelly Brook još uvijek sa smijehom prepričava kako je pred matičara stigla gacajući kroz lokve i zaštićena s dva kišobrana koji su je štitili od kiše.

Zvijezda reality showa The Masked Dancer sa svojim odabranikom živi u Londonu, a u vezi su sedam godina.

image

Kelly Brook i Jeremy Parisi u vezi su sedam godina

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kelly se osjeća ugodno u svojoj koži.

"Sad je napokon sve na svom mjestu. Osjećam se dobro i sretna sam sa svojim tijelom i konfekcijskim brojem odjeće 40 koji sada nosim", izjavila je Brook i dodala da se na vrhuncu slave na modnim pistama stalno borila s oscilacijama u tjelesnoj težini - što ju je izluđivalo.

image

Vjenčanje su platitli pola milijuna eura

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Linker
19. travanj 2024 17:37