Napokon doma

Baby Lasagna vratio se s djevojkom u rodnu Istru, dočekali ga načelnik i razgaljeni mještani

Par je proslavio Općinu Kaštelir-Labinci čiji im je načelnik prvi čestitao na pobjedi i zahvalio što spotom Rim Tim Tagi Dim promovirali pitoreskno mjesto i cijelu u Istru.

Nema sumnje kako je Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna, nakon pobjede na Dori postao najpoznatiji stanovnik istarske Općine Kaštelir-Labinaca, stoga su mu ponosni mještani priredili spontani doček. S prigodnim, ukusno zamotanim darom i neskrivenim oduševljenjem, stanovnici Kaštelir-Labinaca pozdravili su glazbenika i njegovu djevojku, vizualnu umjetnicu Elizabetu Ružić.

Pjevač rođen u Umagu, već neko vrijeme živi s 27-godišnjom odabranicom u tom (njenom) mjestu, gdje grade svoj dom. Doček mladog para predvodili su načelnik Općine Kaštelir-Labinci, Đulijano Petrović, direktorica tamošnje Turističke zajednice, Linda Grebac i stanovnici kraja u čije se ljepote mnogi uvjerili, zahvaljujući glazbenom spotu njegove pjesme "Rim Tim Tagi Dim" koji je režirala Elizabeta Ružić.

A sada bi se u mjesto u koje se preselio nekadašnji gitarist rock benda "Manntra" i suradnik njemačke rock skupine Mono Inc (prije dvije godine kreativno je sudjelovao u stvaranju nekoliko pjesama njihovog 12. studijskog albuma ‘‘Ravenblack‘‘), u sklopu Eurosonga i promocije vizuala, mogli zaljubiti Lasagnini fanovi diljem svijeta. Podsjetimo, Hrvatska je nakon Markove pobjede, trenutno drugi favorit za pobjedu na Eurosongu 2024., odmah nakon Ukrajine.

image

Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna napoznatiji je stanovnik Kaštelir-Labinaca

Vanesa Pandzic/CROPIX

Kako je nedavno rekao, zbog strke uzvitlane oko njega, glazbenik se nije se baš naspavao, a i smršavio je. Sada, kada se vratio kući, 28-godišnji muzičar će se naspavati, odahnuti i pustiti da se dojmovi s Dore slegnu. A onda slijede pripreme za najveći i najraskošniji glazbeni događaj na svijetu - Eurosong.

Linker
30. ožujak 2024 00:32