crveni tepih

Apsolutna dominacija: Irina Shayk bila je glavna zvijezda u Veneciji

Manekenka ruskog podrijetla sigla je na Mostru i na crvenom tepihu pokazala svoju savršenu figuru u haljini koja ne podnosi donje rublje.

Nakon odmora na Bahamima sa svojim bivšim/budućim partnerom Bradleyem Cooperom, manekenka Irina Shayk stigla je na filmski festival u Veneciju. Za crveni tepih i premijeru filma L’Immensità s Penelope Cruz u glavnoj ulozi, vodila se krilaticom ‘više je manje‘ i odabrala je jednostavnu, elegantnu crnu haljinu od svile s tankim naramenicama modne marke Pinko koja je isticala njezinu savršenu figuru.

image

Irina Shayk odabrala je elegantnu haljinu modne kuće Pinko

KAZUKO WAKAYAMA/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Ispod duge haljine koja se pripijala uz tijelo, manekenka nije nosila donje rublje, bar ne grudnjak, a kako bi bila u sveprisutnom trendu gotičkog stila poigrala se s make up-om i oči našminkala dramatičnim crnim eye linerom. Od nakita je nosila samo tri široke zlatne narukvice i prsten. Njezin izuzetno promišljeni look bio je pravi hit na crvenom tepihu i lekcija drugim zvijezdama kako se može izgledati elegantno i u isto vrijeme glamurozno.

image

Na crveni tepih stigla je s prijateljicom, mankenkom Stellom Maxwell s kojom se bez sumnje modno uskladila

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Iako su svi očekivali da će joj pratnja na crvenom tepihu biti Bradley Cooper, Irina je na Mostru stigla sama, a na premijeru je stigla s belgijskom manekenkom Stellom Maxwel koja je također nosila jednostavnu crnu dugu haljinu.

Linker
25. travanj 2024 12:04