Angelina Jolie

 LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
reper i glumica

Angelina Jolie ponovno ljubi? Evo tko je glazbenik Akala s kojim se sve češće druži

Poznatu glumicu su nakon braka s Bradom Pittom povezivali s mnogima, ali zasad još nije potvrdila da je u vezi.

Poznatu glumicu su nakon braka s Bradom Pittom povezivali s mnogima, ali zasad još nije potvrdila da je u vezi.

I dok je njezin bivši suprug Brad Pitt nedavno proslavio prvu godišnjicu veze s dizajnericom nakita Ines de Ramon, izgleda kako je Angelina Jolie također okrenula novu stranicu. Nakon što je poznata glumica već nekoliko puta viđena u društvu britanskog repera Kingsleeja Jamesa McLeana Daleyja, poznatijeg kao Akala, nije dugo trebalo da počnu kružiti glasine da su njih dvoje u ljubavnoj vezi. Riječ je o 40-godišnjem glazbeniku, piscu i aktivistu koji je 2006. godine proglašen za najboljeg hip-hop izvođača na dodjeli MOBO nagrada.

To je zapravo godišnja britanska nagrada koja se dodjeljuje za posebna postignuća u takozvanoj glazbi crnačkog porijekla, uključujući hip hop, grime, UK Drill, R&B, soul, reggae, jazz, gospel i afričku glazbu. Osim toga, Akala je također uvršten na godišnju Power listu 100 najutjecajnijih ljudi afričkog ili afričko-karipskog podrijetla u Ujedinjenom Kraljevstvu.

image

angelina jolie

VINCENZO ALOISI/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Podsjetimo, Akala je pažnju javnosti privukao nakon što je nekoliko puta snimljen u Angelininom društvu pa su tako nedavno viđeni u jednom restoranu u Milanu. Nakon večere navodno su zajedno otišli u hotel, a to nije bio prvi put da su holivudska glumica i reper snimljeni zajedno. Naime, u svibnju prošle godine zajedno su otputovali na Jamajku.

image

angelina jolie

VINCENZO ALOISI/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Glumica se od Pitta rastala 2016. godine, i to samo dvije godine nakon svadbe. Iako na samom početku nije željela govoriti o razlozima njihove rastave, u intervjuu za francuski Madame Figaro bez zadrške i vrlo emotivno otkrila je detalje o svom emocionalnom stanju. Priznala je kako je bol bila nepodnošljiva.

‘‘Razvod je bio zaista kompliciran. Pred kraj moje veze s Bradom nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila dio sebe...postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala‘‘, rekla je Angelina.

‘‘Bila sam duboko, istinski tužna, povrijeđena, ali s druge strane bilo je zanimljivo uroniti u poniznost i osjećaj beznačajnosti. Ipak, to je lekcija koju prenosim svojoj djeci, tu energiju obnavljanja koja nam može donijeti i sreću. Morala sam je ponovno otkriti i to uz neke zdravstvene probleme. Kad se sve to slegne, shvatite koliko ste sretni što ste živi‘‘, rekla je glumica koja je od tada prvenstveno bila posvećena djeci.

Iako su je nakon rastave od Brada povezivali s mnogima, dosad nikada nije potvrdila da je u vezi.

Linker
28. travanj 2024 18:53