Angelina Jolie

 LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Planira selidbu

Angelina Jolie: "Odlazim iz Los Angelesa, Hollywood nije zdravo mjesto za život"

Slavna glumica za magazin The Wall Street Journal pričala je o svom zdravlju, karijeri, razvodu od Brada Pitta, odnosu s djecom, a najavila je i veliku promjenu u svom životu.

Slavna glumica za magazin The Wall Street Journal pričala je o svom zdravlju, karijeri, razvodu od Brada Pitta, odnosu s djecom, a najavila je i veliku promjenu u svom životu.

Glumica Angelina Jolie krasi novu naslovnicu magazina The Wall Street Journal, a tim povodom dala je i intervju u kojem je progovorila o brojnim privatnim stvarima, a otkrila je i da bi, da može vratiti vrijeme unatrag, svoj život danas živjela sasvim drugačije.

"Danas ne bih odabrala posao glumice. Kada sam počinjala, nisam imala nikakva očekivanja niti sam mislila da će sve biti toliko javno, da ću toliko toga morati dijeliti s javnosti", rekla je 48-godišnja glumica, koja je ostvarila zavidne uloge u filmovima "Lara Croft: Tomb Raider", "Zlurada", "Gospodin i gospođa Smith", "Prvi grijeh", "Salt", "Tražen" i brojne druge, a uskoro ćemo je gledati u biografskom filmu "Maria" gdje će glumiti opernu divu Mariju Callas.

Dodala je da je više od dva desetljeća pod povećalom javnosti, a sve je kulminiralo 2016. godine nakon razvoda od Brada Pitta kada se našla na meti tabloida. Priznala je da joj je cijela ta situacija bila poprilično stresna što se odrazilo i na njezino zdravlje.

"Moje tijelo reagira na stres, povisi mi se šećer u krvi, a šest mjeseci prije razvoda iznenada sam dobila i Bellovu paralizu", priznala je. Bellova paraliza je stanje koje uzrokuje slabost ili paralizu jedne strane lica. Pomalo podsjeća na moždani udar, a većina pacijenata se uspješno oporavi.

U istom intervjuu Angelina je izjavila da uskoro planira napustiti Los Angeles i preseliti se u Kambodžu nakon službenog razvoda od Pitta. "Odrastala sam u čudnom okruženju. Od svih mjesta na svijetu, Hollywood nije zdravo mjesto za život", izjavila je glumica koja je kći poznatih hollywoodskih glumaca Jona Voighta i Marcheline Bertrand.

Glumica se također dotakla i odnosa sa šestero djece koje ima s bivšim suprugom Bradom Pittom. "Oni su mi najbliže osobe u mom životu i njih smatram svojim prijateljima. Mi smo sedam veoma različitih ljudi, a kako smo različiti, to nas ustvari čini snažnijima", kazala je ponosna majka. S Pittom ima troje biološke djece: 17-godišnju Shiloh i 15-godišnje blizance Vivienne i Knox te troje posvojenih: 22-godišnjeg Maddoxa, 20-godišnjeg Paxa i 18-godišnju Zaharu.

image

Angelina Jolie na premijeri filma "Gospodarica zla 2" 2019. godine

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Podsjetimo, Brad i Angelina upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" dok je Pitt još uvijek bio u braku s hollywoodskom miljenicom Jennifer Aniston. Brad se ubrzo razveo od Aniston, a nakon šestero djece i dugogodišnje veze on i Jolie odlučili su stati pred oltar 2014. godine.

image

Brad Pitt i Angelina Jolie na dodjeli Oscara 2012. godine

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

No, izgleda da im u braku nisu cvjetale ruže te je Angelina podnijela zahtjev za razvod 2016. godine. Njihovom razvodu je prethodio veliki sukob i fizički obračun u njihovom privatnom avionu, a zbog incidenta u FBI-u je pokrenuta istraga protiv slavnog glumca. Naime, Angelina je FBI agentu rekla kako je Brad fizički i verbalno zlostavljao njihovu djecu, a jedan od najžešćih okršaja dogodio se upravo tijekom tog leta.

Linker
27. travanj 2024 13:29