Blista

Anđelka Prpić prvi put pokazala trudnički trbuščić

Glumica iz Srbije koja je osvojila simpatije cijele regije, nakon kraha prvog braka čeka dijete s novim partnerom.

Glumica Anđelka Prpić pojavila se u javnosti prvi puta uz svog novog partnera Marka Žugića, nakon što se saznalo da su u vezi i da čekaju dijete. Njen novi partner bivši je prijatelj njenog bivšeg supruga Darija Prpića, no Anđelka je jasno dala do znanja da ne dopušta nikome da se miješa u njenu sreću. Kako piše srpski Kurir, zvijezda popularne TV serije "Andrija i Anđelka" došla je na jedan događaj odlično raspoložena i nasmijana te je cijelo vrijeme za ruku držala oca svog djeteta.

Anđelka je izgledala odlično u pripijenoj crnoj haljini i kožnatoj jakni, a uski kroj haljine savršeno je istaknuo njen trudnički trbuščić. Par u ovom zajedničkom izlasku nije krio nježnost te su pali i poljupci.

Više fotografija sretnog para pogledajte OVDJE.

Glumica se od bivšeg supruga Darija službeno razvela prije dvije godine, nakon devet godina braka, u kojem su dobili i sina. Njen otac nedavno je otkrio detalje iz života glumice i njene obitelji.

"Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga, nego ja... Mene to slabo netko i pita, ali ja je podupirem u svemu, ona je moje dijete... Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to riješila. Kažem vam, mene stvarno nitko nije pitao što je bilo, a Dušku - njoj dođu pa pitaju, ona se malo i nervira", kazao je iskreno Anđelkin otac Predrag Stević, prenosi Kurir.

Anđelka i Marko možda nisu izlazili javno, no redovito se druže s prijateljima i kolegama. Otkrila je to zadarska glumica Tihana Lazović Trifunović, koja je nedavno objavila fotografije s jedne proslave rođendana. Osim Tihane i njenog supruga Branislava Trifunovića, na jednoj od fotografija pozirali su Anđelka i njezin Marko.

Linker
16. travanj 2024 14:51