Cure novi detalji

Amber Heard: ‘Zbog lošeg seksa Depp se iskaljivao na meni‘

Odvjetnici zvijezde filma "Aquaman" u sudskom podnesku iz 28. ožujka, tvrde kako je problem s kojim se bore brojni muškarci u osjetljivim godinama razlog zbog kojeg ju je, navodno, 2015. okrutno seksualno napao.

Otkako su britanski mediji prošlog vikenda počeli objavljivati nezapečaćene sudske dokumente sa suđenja Amber Heard zbog klevete bivšeg supruga, gotovo da ne prođe dan a da na površinu ne isplivaju novi detalji mučne sage. Tako se u dokumentu čiji sadržaj prenosi Daily Mail tvrdi da je erektilna disfunkcija razlog zbog kojeg je Johnny Depp navodno bio sklon postati "ljutit" i "uznemiren" kad je bio s Amber. Ukratko, odvjetnici zvijezde filma "Aquaman" u sudskom podnesku iz 28. ožujka, tvrde kako je problem s kojim se bore brojni muškarci u osjetljivim godinama razlog zbog kojeg ju je, navodno, 2015. okrutno seksualno napao.

"Iako gospodin Depp radije ne bi otkrio svoje stanje erektilne disfunkcije, takvo stanje je apsolutno relevantno za seksualno nasilje, uključujući gnjev gospodina Deppa i korištenje boce kojom je silovao Heard", stoji u dokumentu.

"Nisam znala je li boca koju je držao u meni slomljena. Nisam to mogla osjetiti. Nisam mogla ništa osjetiti", rekla je na suđenju dodajući kako bi njezinog bivšeg supruga loša izvedba u krevetu još više razljutila (iako je uzimao medikamente protiv erektilne disfunkcije), pa se u tom slučaju iskalio na njoj.

Ispričala je da je Johnny mnogo vremena provodio s prijateljima koji vole viriti u čašicu dok joj ne ugledaju dno, uključujući njezinog oca Davida Hearda te kontroverznog rokera Marilyna Mansona.

image

Amber Heard i Johnny Depp

PATRICK HAMILTON/AFP/PROFIMEDIA

Poznato je, naime, da previše alkohola nije preporučljivo za stvaranje atmosfere prije seksa za muškarce s "tim" problemom. U dokumentima je također otkriveno da je glumica bivšeg doista ozlijedila - bacila je na njega bocu i gotovo mu odrezala prst.

Pravni tim glumice i daje pokušava osporiti već donesenu presudu u korist holivudskog glumca. S druge strane, Amber Heard je svjesna da su šanse minimalne: oglasila je prodaju kuće u dolini Yucca u kalifornijskoj pustinji za 1,05 milijuna dolara ne bi li prikupila dio iznosa od 8,3 milijuna dolara koliko mora isplatiti bivšem.

Linker
24. travanj 2024 00:49