UVIJEK NEODOLJIVA

Amal je izgledala odlično na crvenom tepihu u bijeloj slip haljini

Na crvenom tepihu, Clooneyjevi su izgledali savršeno elegantno u večernjem izdanju gdje su prisustvovali premijeri njegovog novog filma. George glumi u filmu zajedno s Julijom Roberts, a oboje su ga i producirali.

Hollywoodski par George i Amal Clooney u srijedu su se pojavili na svjetskoj premijeri filma Ticket to Paradise u Londonu. Na crvenom tepihu Clooneyjevi su se uskladili u elegantnoj večernjoj odjeći. Šarmantni glumac odjenuo je tamnoplavo odijelo i crne svečane cipele, dok je Amal odabrala usku slip haljinu.

image

Amal i George Clooney

STUART HARDY/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Odvjetnica i aktivistica za ljudska prava voli vintage look, a ranije je nosila vintage komade Christiana Diora, Billa Blassa i Versacea. Ovo je definitivno jedna od njezinih najboljih modnih kombinacija ovog ljeta. Mini haljina koju potpisuje Ermanno Scervino prošarana je šljokicama, a krasi je i čipkasti rub pa ne čudi da se Amal odlučila upravo za tu haljinu za premijeru filma. Cijeli outfit ukrasila je zlatnom clutch torbicom, dijamantnim nakitom i štiklama.

Dvostruki dobitnik Oscara također nije mogao sakriti koliko je ponosan na svoju suprugu Amal i koliko joj se divi što uspijeva biti poslovna žena, ali i majka i supruga. Iako je godinama odolijevao braku, George je pao na šarm, inteligenciju i eleganciju ove Libanonke s kojom se vjenčao 2014. godine. Već su godinama u sretnom braku, a kao krunu ljubavi dobili su sina Alexandera i kćerkicu Elle.

image

Julia Roberts i George Clooney

NIKLAS HALLE‘N AFP

Na crvenom tepihu pojavila se i glumica Julia Roberts koja glumi zajedno s Georgeom. Zbližili su se još prije 22 godine na snimanju prvog zajedničkog projekta "Oceanovih jedanaest", bili su na setu nastavka "Oceanovih dvanaest", a 2016. snimili su triler "Money Monster".

image

Julia Roberts, George Clooney i Amal Clooney

NIKLAS HALLE‘N AFP

Da nije bilo Georgea Clooneya koji je doveo suprugu i njihove blizance, Ellu i Alexandera, holivudska diva priznala je da bi bila poprilično usamljena na setu. Snimali su na egzotičnom otoku Hamilton u Queenslandu. Njezina kuća nalazila se odmah ispod njihove, a dan su započinjali šalicom kave koju bi joj donijeli. Po svemu sudeći već godinama su bliski prijatelji, a vežu ih brojne uspomene.

Linker
16. travanj 2024 03:35