ANA CINDRIć
Grad sve zna

Albina ima novi hit singl koji ćemo pjevušiti ovog ljeta

Nakon dva nedavno objavljena singla - "27." i "Žar", Albina je predstavila novu autorsku pjesmu i video spot "Grad sve zna".

Nakon dva nedavno objavljena singla - "27." i "Žar", Albina je predstavila novu autorsku pjesmu i video spot "Grad sve zna".

"Iako mi inspiracija, kao i većini, najčešće dolazi iz osobnih ili bliskih izvora, uvijek volim ostaviti prostora u kojem slušatelji mogu interpretirati značenja svatko za sebe, pa tako i ovaj put. Tematika je prilično univerzalna, mnogi bi se mogli prepoznati ili povezati s pjesmom, nadam se da će neke motivirati ili ohrabriti, a isto tako vjerujem da – ovisno o perspektivi gledanja – isti stih svakom može značiti za nijansu nešto drugačije. Iz osobne perspektive, rekla bih da pjesma donosi jednu novu i moćnu energiju koja na površinu izvlači i predstavlja još jednu drugačiju verziju mene", govori Albina koja potpisuje tekst za novu pjesmu "Grad sve zna". Pjesmu prati i spot mračne, klupske estetike koja poziva na plesanje uz stihove Albinine pjesme.

"Ovo na neki način i jest nova etapa u kojoj više otkrivam sebe i svoje mogućnosti. Razvijam se i kao autor i kao glazbenik, radim na svom zvuku i pričama koje želim podijeliti. Sve to skupa sigurno nečemu vodi; pjesme su se nakupile, tako da ćemo moj tim i ja sve to skupa upakirati, pa o čemu se radi, vidjet ćete ubrzo", najavila nam je Albina u nedavnom razgovoru za Gloria.hr, a sada su njezinu glazbenu ideju tijekom kreativnog procesa upotpunili prijateljica i kolegica Đana Smajo koja je uz prateće vokale pjesmi doprinijela svojim štihom i zanimljivim detaljima te Hrvoje Domazet koji uz Đanu potpisuje glazbu, a također stoji iza aranžmana i cjelokupne produkcije. Video je nastao u suradnji s redateljsko-producentskim duom Lukom Matkovićem i Anom Cindrić.

image
ANA CINDRIć

"Luka i Ana napravili su sjajan posao i sretna sam što mogu reći da mi je ovaj spot jedan od najdražih do sad! U fokusu je snaga i samosvjesnost, a smatram da i mene prikazuje u takvom svjetlu. Ono što mi je najdraže je to što je atmosfera na snimanju bila predivna i bilo mi je preugodno raditi s cijelim timom", opisala je Albina snimanje spota.

Make-up je djelo Marka Tolića, a frizura Zvonimira Franića/Salon Franić te Sandre Đurašin.

image
ANA CINDRIć
Linker
26. travanj 2024 03:04