KRUNA LJUBAVI

Adriana Lima rodila sina i otkrila značenje njegovog nesvakidašnjeg imena

Brazilska manekenka iz bivšeg braka s košarkašem Markom Jarićem ima dvije kćeri, a sad je s filmskim producentom dobila sina.

Adriana Lima rodila je treće dijete. Sinčić imena Cyan Lima Lemmers njeno je prvo dijete s dečkom Andreom Lemmersom, a rođen je 29. kolovoza u Santa Monici u Kaliforniji. Ime dječaka inspirirano je prekrasnim bojama vode diljem svijeta na odredištima kao što su Maldivi, Bahami i Bora Bora.

Brazilska manekenka s bivšim suprugom srpskim košarkašem Markom Jarićem već ima dvije kćerkice, 12-godišnju Valentinu i 9-godišnju Siennu. Odmah nakon rođenja bebice 41-godišnjakinja se oglasila na svom Instagram profilu.

“Cijan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svjetlosti. Cyan je boja vode Bora Bore i Maldiva. Cyan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dječaka,” objasnila je Lima putem Instagrama u ponedjeljak.

“Dobro došao u naš svijet CYAN LIMA LEMMERS ~ 29.08.22”, napisala je manekenka.

Podsjetimo, Lima je u veljači na TikToku podijelila video u kojem je objavila svoju trudnoću. Na video isječcima filmski producent pokušava uplašiti manekenku, dok još uvijek nije znao da će postati otac.

"Andre me voli plašiti... Ali danas ću mu se osvetiti!" napisala je prije nego što je otkrila pozitivan test na trudnoću.

Bivša manekenka Victoria‘s Secreta potom je pokazala svom dečku test u krevetu prije nego što je okrenula kameru u njegovo lice koje je bilo vidno šokirano. Odmah nakon toga je podijelila video svog ultrazvuka prije nego što je napisala da njezino dijete stiže na svijet u jesen 2022.

U travnju je par, koji je svoju vezu službeno objavio na crvenom tepihu na Venecijanskom filmskom festivalu 2021.. otkrio da čekaju dječaka.

image

Andre Lemmers i Adriana Lima

PAOLO COTELLO/IMAGESPACE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
01. travanj 2024 19:32