Sprda se na račun prošlogodišnjeg incidenta

 STEWART COOK/SHUTTERSTOCK
Viralni hit

1.8 milijuna pregleda dosad: Will Smith sprda se na račun onog šamara

Video u kojem sluša savjet kako pozitivno usmjeriti pozornost s onoga što ga najviše muči, prikupio je preko milijun pregleda u jednom danu.

Video u kojem sluša savjet kako pozitivno usmjeriti pozornost s onoga što ga najviše muči, prikupio je preko milijun pregleda u jednom danu.

Uoči prve godišnjice najvećeg skandala u povijesti dodjele Oscara, Will Smith našalio se na račun šamara kojeg je opalio voditelju dodjele, Chrisu Rocku. Objavio je video na svom TikTok profilu u kojem tobože pozorno sluša kako odraditi vježbu konstruktivnog usmjeravanja pozornosti sa sadržaja s negativnim na sadržaj s pozitivnim predznakom. Prema riječima TikTokerice s kojom je osmislio skeč, nesvakidašnja "vježba" trebala bi mu promijeniti život. Djevojka mu u videu "objašnjava" kako se usmjerava pozornost - govori mu da može posegnuti za bilo kojim predmetom, pogledati ga i upitati što misli o njemu?

"Primjerice, možete pokupiti olovku i pitati je što misli o vama, a vaš će vam mozak sam odgovoriti na to pitanje, iz čiste intuicije. Isto možete učiniti sa svojim automobilom ili bilo kojim predmetom koji vam je pod rukom”, objašnjava mu djevojka u skeču.

Zvijezda filma "Kralj Richard" u videu glumi da pozorno sluša svaku riječ. Kad je TikTokerica završila s uputama, htio joj je pokazati da ju je shvatio, prenosi Fox News. Zgrabio je prvi predmet koji mu se našao pod rukom i značajno ga pogledao. Pokazalo se da je riječ o kipiću Oscara.

Dakako, time je aludirao na desetogodišnju zabranu dolaska na dodjelu nagrade Američke filmske akademije, kazne zbog šokantnog incidenta. Taman kad je nešto htio reći o kipiću, video se prekida. Smithovo sprdanje dosad je prikupilo je čak 1.8 milijuna pregleda.

image

Skandalozan šamar na prošlogodišnjim Oscarima

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

"Ovo je najjača fora u ovoj godini", komentirali su fanovi. Jedan mu je napisao: "Ako išta drugo, barem imaš smisla za humor". Treći je zaključio raspravu riječima:"Kipić sigurno zna koje ime ne smije spomenuti".

Kako god bilo, Akademija filmskih umjetnosti i znanosti ništa ne prepušta slučaju. Ne bi li na ovogodišnjoj dodjeli Oscara u začetku spriječili bilo kakav incident, njihov izvršni direktor Bill Kramer izjavio je da imaju spreman "krizni tim" kako bi se brzo snašli u svakoj potencijalnoj izvanrednoj situaciji, premda Willa Smitha neće biti na još puno dodjela.

Linker
27. travanj 2024 15:07