Top komadi iz Replaya za savršen početak ljeta

Ljetni dani su uskoro pred nama, što znači da je idealno vrijeme da svoje ormare obogatimo laganijim komadima. Romantične haljine i košulje, cvjetni print, opušteni oversized jeans i sandale standardni su elementi koji se pojavljuju kao dio odjevnih kombinacija svakog ljeta, a talijanski brend Replay kao i uvijek ima svoju verziju ljetnih lookova s pomakom.

image
Danko Šimunović

image
Danko Šimunović

U proljetno-ljetnoj kolekciji romantični detalji kombiniraju se s „grubljim“ komadima i tako stvaraju autentične Replay lookove s daškom buntovnosti koji su nosivi u svim prilikama.

image
Danko Šimunović
image
Danko Šimunović

Kako kombinirati romantične modele, razbiti“ ženstvene kombinacije i učiniti ih cool i edgy pokazao nam je brend Replay u suradnji s modelom Elenom Dizdar. Neki od esencijalnih artikala koje Replay predlaže kao ključne komade u ljetnoj garderobi su: kvalitetan široki jeans, haljine i košulje u cvjetnom printu, basic majice koje su uvijek u trendu te kaubojke za finalni touch.

Maslinasti baloner i jakna kao ključni komadi u prijelaznim periodima odlično će funkcionirati i u toplijim danima, u kombinaciji s kratkim jeans hlačama i sandalama. Za casual, ali pomalo glam outfit odaberite zlatne sandale i sjajnu lureks košulju, dok će za opuštenije kombinacije odličan odabir biti jednostavan, basic top i robusne sandale.

Dobar jeans neizostavan je dio svakodnevnih outfita i jedan od najvećih aduta Replay kolekcija, a i ovog proljeća i ljeta nastavit će biti apsolutni must have . Komad s kojim je nemoguće pogriješiti i koji je vječno „in“ ove sezone u ljetnom periodu moguće je kombinirati na razne načine. Uz sweatshirt s kapuljačom, kaubojskim čizmicama i pastelnom torbom ili tshirtom s paisley printom spremni ste za opuštene aktivnosti, dok će kombinacija s duljom predimenzioniranom košuljom i ženstvenim sandalama biti pun pogodak za romantični izlazak.

image
Danko Šimunović
image
Danko Šimunović

Ne smijemo zaboraviti ni vječne zvijezde ljetnih outfita: duge, prozračne haljine. Dugi i midi modeli od prirodnih materijala apsolutno su neizbježni modeli nosivi od jutra do večeri. Pamučne i lanene haljine modeli su koji su obavezna ljetna uniforma prikladna za sve prilike. Za pravi Replay look kombinirajte ih s kaubojskim čizmicama ili chunky sandalama i upotpunite atraktivnom torbom.

image
Danko Šimunović
image
Danko Šimunović

Ako tražite inspiraciju za cool, neobavezne i nosive kombinacije u kojima ćete uživati ovog ljeta, posjetite najbliži Replay store koji možete pronaći u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili istražite ponudu Replay web shopa i svoje ljetne outfite naručite online!

Linker
23. travanj 2024 13:46