FOREO UFO 3
Sunten glow&tone!

Sunten glow&tone!

Očuvaj svoj ten i ljetni sjaj uz Foreo švedsku beauty rutinu

Očuvaj svoj ten i ljetni sjaj uz Foreo švedsku beauty rutinu

Rujan je iza ugla, a godišnji se polako bliže kraju. Kako možete zadržati svoj teško stečeni ten, istovremeno postižući toniranu i osvježenu kožu?

FOREO, švedski beauty-tech gigant, otkriva najučinkovitija riješenja za očuvanje ljetnog sjaja što je duže moguće uz svježu i savršenu švedsku beauty rutinu!

FOREO UFO 3

FOREO UFO 3, potpuno novi i poboljšani tretman za optimizirano nanošenje maski za lice, je idealan saveznik uz kojeg ćete zasjati u najboljem svjetlu!

image
FOREO UFO 3

S pomlađujućom krioterapijom, opuštajućom termoterapijom, osnažujućim T-Sonic pulsacijama i punim spektrom LED svjetla koji pomažu potrebama svačije kože, ovaj mali i moćni beauty-tech gadget je savršeno riješenje za povećavanje hranjenosti, hidratacije i sjaja lica oštećenog suncem i ljetnom vrućinom.

Uparite ga sa svježim i prirodnim listovima maski za lice iz FOREO-ve Farm to Face Sheet kolekcije maski za dodatno poticanje zdravlja i blagostanja. Jedna od njih je i FOREO Coconut Oil Farm To Face Sheet Mask: s dodatkom dragocjenog kokosovog ulja i kokosove vode, dati će vašoj koži prijeko potrebnu nahranjenost, s ugodnom naznakom indonezijskog kokosa.

FOREO LUNA 4 body

Osvježite svoju formu laganom eksfoliacijom i toniranjem kože uz FOREO LUNA 4 body – Inovativna četka za tijelo koja će vratiti tonus, vitalnost i čvrstoću za blistav povratak u grad.

Njegove efektivne T-Sonic pulsacije uparene sa ultra-mekim silikonom koji prati oblik tijela, su najbrži i najlakši način za toniranje tijela dok vam istovremeno temeljito eksfoliraju kožu izbacujući toksine i mrtve stanice sa nje za dugotrajniji ten.

image
https://www.instagram.com/bellahadid/

Proizvode FOREO-ve švedske beauty rutine možete pronaći na foreo.com ili kod naših partnera – Douglas.hr

Linker
27. travanj 2024 12:20