Saznali smo što ovog ljeta nose naše influencerice

Društvene mreže definitivno su postale jedan od glavnih izvora modne inspiracije i trendova. Kada su nam potrebne ideje što odjenuti za određenu priliku i gdje pronaći najpoželjnije i najpopularnije modele, često automatski posežemo za Instagramom i pretražujemo nove trendove.

image

Aldo cipele, prije 720 kn, sada 504 kn

Promo
image

Adwytlan torba, 380 kn

Promo
image

Broeni šešir, 240 kn

Promo

Jedan od brendova koji ima modele koji su baš uvijek u korak sa svjetskim trendovima je kanadski brend Aldo, kojeg vole i hrvatske influencerice i trendsetterice, a mi smo provjerili koji su to modeli obuće i torbica koji će se naći u njihovim ormarima i na Instagram profilima ovog proljeća i ljeta.

image

Kaviel cipele, Aldo

Promo
image

Aldo torba, Meela

Promo
image

Aldo torba, Nanalaeriel

Promo
image

Aldo Rosecloud, 670 kn

Promo
image

Aldo Tropez, prije 750 kn, sada 525 kn

Promo
image

Aldo Zendey, 550 kn

Promo

Jedan od većih trendova sezone: obuću i torbice u jarkim bojama prigrlila je i Kristina Prgić. Roza torbica u kombinaciji s Aldo cipelama na visoku petu u narančastim i rozim nijansama njen je izbor za casual kombinaciju i sjajan dodatak koji će razbuditi i razvedriti svaki outfit. Ako su vam od visokih peta ipak draže udobne tenisice, odlučite se za popularan model bijelih tenisica s rozim potplatom i crvenim detaljima koje je kao svoj savršeni dodatak proljetnim outfitima odabrala Filipa Sorko.

image

IG @prgickristina

Promo
image

Aldo torba, 470 kn

Promo
image

IG @chiacups.studio

Promo

Osim razigranih nijansi i upečatljivih boja, u Aldo trgovinama možete pronaći i decentne, jednostavne modele u neutralnim bojama. Crne sandale s tankim remenčićima u kombinaciji s jednobojnom crnom torbicom su vječno trendy i popularni komadi iz novootvorene Aldo outlet trgovine u Designer Outlet Centru koji su osvojili srca Ivane i Mateje i uvrstili se u njihove ormare. Ivana Pirizović koja njeguje minimalistički stil odabrala je i matching modele i iz aktualne kolekcije: bež cipele i pripadajuću torbicu koje su must have komadi koji pristaju svim lookovima.

image

IG @matejasucevic

Promo
image

IG @ivana.pirizovich

Promo
image

IG @matejasucevic

Promo

U nadolazećim ljetnim danima i na visokim temperaturama dane ćemo provoditi u sandalama, natikačama i s obaveznim fashion dodatkom- šeširom, a kakvi modeli će se nositi ovog ljeta zna Matea Senjak koja je svoje ljetne favorite također pronašla u Aldo ponudi. Za svoj odmor na Maldivima uz jednobojan outfit odabrala je bijele natikače, torbicu i šešir i tako zaokružila svoj ljetni outfit jednostavnim, a opet efektnim detaljima koji su idealan odabir za kombinacije za plažu, grad i opuštene izlaske.

image
Promo
image

IG @doyoudreamof_

Promo

Inspiraciju za kreiranje vaših ljetnih kombinacija i najnovije trendove možete osim na Instagram profilima fashion djevojaka pronaći i na Aldo web shopu i trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci!

Linker
23. travanj 2024 00:45